Les Rives de l'Ardèche

Les Rives de l'Ardèche
Wat een heerlijke vakantievilla was Villa Amaretto, geboekt via Allure Villas, zeer complete ruime inrichting met 4 slaapkamers en overal airco wat hoog zomer met 30 graden erg fijn was. Het is geen goedkope accommodatie, maar alles waard geweest. Het eigen zwembad in een ruime tuin met leuke zitjes en grasveld maakte ons verblijf helemaal geweldig. Dagelijks broodjes bestellen bij aardige dame Inge die de bar bij gemeenschappelijke zwembad/bar runt en ons (app)contact met beheerder Benjamin was super. Enige kleine minpunt waren de vele muggen (knutten), je zag ze amper maar prikten ons helemaal lek vooral snachts, dus neem zeker mosquito-spul mee! En dat er een grote groep Brabo's bij de bar/grote zwembad de muziekplaylist paar keer overnam met apres-ski muziek en gelal namen we ook maar voor lief ;-) Verder dus echt een aanrader voor jong en oud dit park & villa met veel faciliteiten vlak naast de mooie Ardeche rivier.
"2 weken hebben we mogen genieten van deze villa.Overcompleet zou een goeie benaming zijn. De keuken bevat meer keukengerei en apparaten dan ik thuis heb en verder waren er spelletjes, Nederlandse boeken (voor volwassen en en kinderen), servetjes, kaarsen, gevuld EHBO-kastje, Nespresso- en Senseo apparaat, airco in de slaapkamers en woonkamer beneden en ventilatoren in de slaapkamers boven, 2 ruime badkamers waarvan 1 met bad, uiteraard een super-lekker zwembad, mooie tuin, genoeg ligbedden en stoelen, wasmanden op iedere verdieping, draagbare wasmand bij de wasmachine en stevig wasrekje en strijkbout en plank (voor wie zin heeft in de huishoudelijke activiteiten (ik niet), nou ja, eigenlijk teveel om op te noemen.Het huis is ook erg gezellig ingericht, maar ook praktisch.En bovenal, super-schoon! Geen stofje kunnen ontdekken, zelfs niet in de keukenlades bijvoorbeeld.Van het park niet heel veel gezien. Behalve
Wij hadden de pech dat wij Villa Julie hadden gehuurd (nr 7.). Villa is zeer verouderd, tuin verwaarloosd, in deze villa is in de afgelopen jaren niks geïnvesteerd. Mag de naam luxe villa niet dragen. Vaatwasser werkte slecht, villa was bij aankomst niet schoon, slechte bedden, slecht tuinmeubilair, lampen stukken, gordijnrails die loshangen, servies zeer karig. Echte teleurstelling. De beheerders hebben wel hun best gedaan, daar was niks op aan te merken. Maar 1 advies kies deze villa niet.
Wij hebben een leuk verblijf gehad in een prachtige villa (nr. 47). Het ontbrak er werkelijk aan niets, erg attente eigenaren. Enige nadeel van het park is dat de meeste huizen een eigen zwembad hebben (deze villa niet - was bewuste keuze) en er daardoor weinig kinderen naar het centrale zwembad kwamen. Onze dochter zoekt graag contact met andere kinderen maar dit is jammer genoeg gedurende ons verblijf niet gelukt. Het park heeft een mooie en centrale ligging.
Ons verblijf werd flink vertroebeld door de vuile staat waarin we de villa nr.45 Oléander kregen. De keuken was vies, vuil en vettig met aangekoekte etensresten, vuil bestek en servies, vettig aanrecht en kasten en verder in de kamers een hoop haren, gebruikte oorstokjes in de schuif van het nachtkastje, niet gekuiste vloeren... We hebben de villa dan zelf gepoetst. Bij onze klacht bood men aan om enkele dagen later alsnog eens te komen kuisen wat voor ons niet meer hoefde. Wel al gezegd dat we de eindreiniging niet gingen betalen. Het domein zelf en ook de inrichting van de villa voldeden zeker aan onze wensen. De ligging en faciliteiten waren OK. Het personeel aan de receptie was vriendelijk. Dus heel sneu dat de reinheid van de villa compleet ondermaats was. Na de vakantie hebben we ons beklag nog verder gedaan. We vroegen nog een ristorno van 10% maar verder dan een 5% wou men niet gaan en "case closed". Voor ons dus geen Domaine les Rives de l'Ardèche meer.
We huurden villa 77 Les Muriers op dit park. Het huis was prachtig en (over)compleet, alles zat erop en eraan! Zelfs een kinderbedje, kinderstoel en traphekjes waren aanwezig. We waren één van de weinige villa's zonder eigen zwembad, maar het gezamenlijke zwembad lag op ca. 1 minuut lopen. Erg fijn en rustig, met genoeg ligbedjes. Via een trap kun je naar de Ardèche lopen, dit is een soort stroomversnelling, maar je kunt hier niet echt op een strandje liggen of iets. Beheerdersechtpaar was heel vriendelijk en er werden onder andere een jeu des boules-avond en een pubquiz georganiseerd. Erg leuk en gezellig, prima geregeld allemaal!
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | 50_tot_200 |