Les Chalets du Thabor
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieChaletPrachtig gelegen Ga naar accommodatieClementine
ChaletZeer schoon Ga naar accommodatieLe Clos du Pré
Chalet Ga naar accommodatieGelinotte
ChaletZeer schoon
Les Chalets du Thabor
Het appartement is klein. Met 2 personen in een 4persoons twee kamerappartement is prima. Voor 4 personen zou het erg krap zijn. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vanuit de ruimte met de skilockers stap je zo de piste op! Leuk dat je met je skipas ook naar oa La Norma kan met de skibus
Pluspunten: dicht bij de piste, overzichtelijk skigebied, rustig Minpunten: afgeschreven appartement, ziet er uitgeleefd uit. Inventaris is minimaal, dekens ipv dekbedden, standaard lakenpakket is een lachertje (letterlijk) - zelf beddengoed meenemen of hier huren a 8 euro pp. We hebben een beetje gekampeerd in het appartement en omdat we behoorlijke goed gevoel voor humor hebben er vreselijk om gelachen. Maar was wel de eerste en laatste keer dat we hier boeken.
Eenvoudige appartementen maar als je eenmaal gewend bent best gezellig. Geen waterkoker ( een pannetje voldoet ook;), weinig keukengerei, neem zelf een pan mee, dekens ipv dekbedden. De matrassen lagen heel hard, maar daar hadden wij dekens op gelegd. Het skigebied erg leuk maar wel voor beginners. Wij waren met onze kinderen die al aardig kunnen skieen. Volgend jaar zoeken wij een groter skigebied op. Wat ideaal was dat je zo naar je appartement kon skieen. In het dorp kon je val alles krijgen. Tip neem zoveel mogelijk zelf mee want ze kennen hun prijzen. Wij hadden onze hond mee die heeft ook een erg leuke vakantie gehad! Leuke wandelmogelijkheden!
Les Chalets du Thabor
Points négatifs : - un appartement qui ne correspondait pas vraiment à un 3 étoiles : des tâches sur le mur, sur la moquette, le mitigeur de la douche cassé, des rideaux troués par des mites... - le sauna qui, contrairement à ce qui était indiqué dans la description n'était pas ouvert du lundi au vendredi mais UNIQUEMENT le mardi et le vendredi, sur un petit créneau ! - la connexion wifi (qui faisait partie de nos critères) qui finalement n'était pas présente dans notre appartement
Points positifs : - accueil très chaleureux avec la possibilité d'emprunter facilement des jeux de société, un sèche-cheveux... - résidence bien placée, légèrement en dehors des sources de bruits et proche du centre quand-même (2min de marche).
Uitstekende ligging. Klein, maar gezellig appartement. Leuk wintersportgebied, gezellig dorpje. Wij komen volgend jaar weer terug in Valfrejus.
Les Chalets du Thabor info
Het complex