Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Les Chalets du Thabor voor je op een rij gezet:

7.6Goed

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Les Chalets du Thabor

7.6GoedScore uit 67 reviews

Heerlijke vakantie gehad!
Door Mevr. Stolk op 13-02-2019

Het appartement is klein. Met 2 personen in een 4persoons twee kamerappartement is prima. Voor 4 personen zou het erg krap zijn. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vanuit de ruimte met de skilockers stap je zo de piste op! Leuk dat je met je skipas ook naar oa La Norma kan met de skibus

Alleen voor de wat minder kritische vakantieganger
Door Mieke op 30-03-2018

Pluspunten: dicht bij de piste, overzichtelijk skigebied, rustig Minpunten: afgeschreven appartement, ziet er uitgeleefd uit. Inventaris is minimaal, dekens ipv dekbedden, standaard lakenpakket is een lachertje (letterlijk) - zelf beddengoed meenemen of hier huren a 8 euro pp. We hebben een beetje gekampeerd in het appartement en omdat we behoorlijke goed gevoel voor humor hebben er vreselijk om gelachen. Maar was wel de eerste en laatste keer dat we hier boeken.

Leuke vakantie gehad!
Door Deborah Dielemans op 04-03-2018

Eenvoudige appartementen maar als je eenmaal gewend bent best gezellig. Geen waterkoker ( een pannetje voldoet ook;), weinig keukengerei, neem zelf een pan mee, dekens ipv dekbedden. De matrassen lagen heel hard, maar daar hadden wij dekens op gelegd. Het skigebied erg leuk maar wel voor beginners. Wij waren met onze kinderen die al aardig kunnen skieen. Volgend jaar zoeken wij een groter skigebied op. Wat ideaal was dat je zo naar je appartement kon skieen. In het dorp kon je val alles krijgen. Tip neem zoveel mogelijk zelf mee want ze kennen hun prijzen. Wij hadden onze hond mee die heeft ook een erg leuke vakantie gehad! Leuke wandelmogelijkheden!

Les Chalets du Thabor

Une résidence...mitigée !
Door audrerie op 04-09-2017

Points négatifs : - un appartement qui ne correspondait pas vraiment à un 3 étoiles : des tâches sur le mur, sur la moquette, le mitigeur de la douche cassé, des rideaux troués par des mites... - le sauna qui, contrairement à ce qui était indiqué dans la description n'était pas ouvert du lundi au vendredi mais UNIQUEMENT le mardi et le vendredi, sur un petit créneau ! - la connexion wifi (qui faisait partie de nos critères) qui finalement n'était pas présente dans notre appartement

Points positifs : - accueil très chaleureux avec la possibilité d'emprunter facilement des jeux de société, un sèche-cheveux... - résidence bien placée, légèrement en dehors des sources de bruits et proche du centre quand-même (2min de marche).

goede prijs / kwaliteit
Door Fleur op 26-02-2017

Uitstekende ligging. Klein, maar gezellig appartement. Leuk wintersportgebied, gezellig dorpje. Wij komen volgend jaar weer terug in Valfrejus.

Leuk en overzichtelijk
Door Roks op 25-02-2017

LeThabor, heel basic en eenvoudig app. Erg klein, echt maximaal voor 2 personen (4-pers app volgens omschrijving). Schoonmaak was voor Franse begrippen aardig. Leuk overzichtelijk ski gebied

Les Chalets du Thabor info

Het complex