7.7GoedScore uit 31 reviews

Chalet Val 2400

7.7GoedScore uit 33 reviews

Prima appartement
Door Sabine op 25-05-2016

Aan de piste en parkeerplaats onder het appartement

Prima appartement
Door Rob op 29-03-2015

Geen luxe, maar alles er op en er aan. Inrichting is sobertjes, maar compleet, ook de keuken. Wij zaten met 6 personen in een 8-persoons app. Met 6 gaat uitstekend. Drie badkamers. Niets is groot, of perfect, maar voldoet. Verwarming doet het goed, je kunt zelfs gratis hout halen voor de houtkachel. Service is goed. We hadden een probleem met een bed en een stoel en dat werd direct aangepakt. Inchecken en uitchecken incl controle) loopt als een geoliede machine. Sauna en zwembad(je) aanwezig. Je kunt wel naar het app skien, maar niet er vandaan. Dat is 200 meter lopen. Ach, valt ook wel weer mee.

Pas mal
Door Sabrina Delli op 22-04-2014

Plutot propre, mais problemes d'organisation quant au staff. Bien situé par rapport aux pistes, et en dehors de la station, donc relativement calme. Le bar-resto, qui n'a plus rien a voir avec qu'il était, manque pour les après ski et soirées.

Chalet Val 2400

eenvoudig, maar voldoet bij minder personen dan 14
Door mevrouw Vlaswinkel op 11-05-2013

prijs kwaliteit is ok. verwarming deed het niet goed, gezien de buitentemperatuur. Service is ok.

Mooi verzorgde ruime appartementen
Door mevrouw Möhlmann op 10-05-2013

Al vier keer in Val2400 geweest. het zijn ruime appartementen, genoeg slaap en badkamers. Handdoekenwissel halverwege de week en broodjesservice. Appartementen zijn schoon en netjes ingericht, geen luxe maar functioneel

Knus, maar prima
Door mevrouw Jaeger op 10-05-2013

De kamer was in principe prima. We zaten in een 10persoons, met zn 8en. Ik zou er niet met meer dan 8 in gaan. Het is daar te krap voor. De banken en stoelen zijn niet bepaald comfortabel. Maar ach. Je bent er overdag nauwelijks, dus op zich is het niet erg. De keuken functioneerde, ook al was ie echt mini.

Huisdieren

Wlan internet