8.9FantastischScore uit 13 reviews

Ruimte

Appartement info

Chalet Résidence Le Sabot de Venus

8.9FantastischScore uit 14 reviews

Mooi appartement op een fantastische toplocatie
Door Jeroen op 05-01-2018

Plus: Vanaf de piste kan je rechtstreeks naar de skiroom van het complex. Die zat op dezelfde etage als ons 6-kamer appartement. Dus vanaf ons appartement was het letterlijk 20 stappen tot de piste. Ook terug kan je letterlijk tot aan het complex komen met je skies/snowboard. Tegen een vergoeding kan je de auto onder het appartement parkeren. De dichtstbijzijnde supermarkt was 5 minuten lopen. En de prijzen van de supermarkten in Val Thorens zijn tegenwoordig prima (vergelijkbaar met Nederland of net iets duurder). Het personeel van het complex was super vriendelijk en behulpzaam. Centraal gelegen in het dorp. Beter dan dit kan je eigenlijk niet zitten.

Min: Het appartement heeft 5 slaapkamer, 5 badkamers en 3 wc's. Voor ons was dat voldoende. Maar 3 wc's voor 9 volwassenen en 2 kinderen kan op sommige momenten enigszins onhandig zijn. Geen wasmachine in het huis (wasserette zit echter letterlijk tegenover het complex).

Super
Door Birgit Janssens op 24-05-2016

Een appartement op een superlocatie op de piste. Rechtstreeks van je appartement skiën naar de liften en de laatste après ski meepikken in La Folie Douce, kortom ideaal!

De kamers hebben allen een kleine badkamer wat heel aangenaam is. Indien je graag verder wil ontspannen kan dit 's avonds in de sauna/haman.

De chalet voldoent aan alle verwachtingen.
Door mevrouw Janssens op 31-03-2015

Voldoende kamers. Voldoende badkamers. Jammer genoeg wel lang moeten wachten om op de kamer te kunnen bij aankomst (19u).

Chalet Résidence Le Sabot de Venus

uitstekend appartement
Door heer van der Kuilen op 30-03-2015

Appartement aan de piste en dichtbij het centrum. Goede supermarkten.

Prachtig skigebied
Door heer Semler op 16-03-2015

Zeer mooi uitgebreid skigebied. Geen massale drukte en wachttijden bij de skiliften daardoor.

Aanrader
Door heer Sengonul op 13-05-2014

Aan de piste, in het centrum, ruime appartement Vroeg 'sochtends lopende kinderen op de bovende etage waren lastig

Grande Rue, 73440