7.7GoedScore uit 109 reviews

Le Bec Rouge

7.7GoedScore uit 117 reviews

Ontzettend smerig, onderkomen appartement
Door Anja op 17-01-2022

Het appartement was te smerig voor woorden, hier duw je echt geen veel betalende gasten in. Helaas werd het probleem, ook niet na tussenkomst van Sunweb, niet naar behoren opgelost. Na inschakeling van Achmea rechtsbijstand verzekering zijn we uiteindelijk, na heel veel ellende en telefoontjes de 3e dag naar een ander appartement kunnen gaan, geheel door onszelf geregeld. Complimenten voor Achmea! Jammer genoeg hebben we mede door Sunweb 3 dagen niet kunnen genieten van onze vakantie en hun vergoeding was niet echt geweldig.

Op de eerste rang voor een schappelijke prijs
Door anouschka op 26-03-2015

Le bec rouge is niet mooi. Het is niet sjiek. Maar je zit op de eerste rang voor niet zo veel geld in een van de grootste skigebieden van Europa. En dat is waar het om gaat. Je krijgt te eten, te drinken en de mensen die er werken zijn altijd aardig en behulpzaam. Tuurlijk doet de lift het wel eens niet en ja soms zul je het eten wat ze serveren niet lekker vinden. Accepteer dat en je hebt de wintervakantie van je dromen. Alles wordt voor je gedaan. Je hoeft geen boodschappen te doen en je hoeft niet te koken, Sterker nog je hoeft helemaal niks, er staat altijd iemand achter de bar. Het hotel zit aan de piste. je gaat die berg af komt in de tuin van het hotel aan sjeezen en schopt je spullen uit gaat zitten op het terras met je drankje naar keuze in je hand. Heerlijk. En dat voor een spotprijs.

Fantastische week gehad!
Door yvonne op 16-03-2015
Onbekend reisgezelschap

Als je voor sfeer gaat en niet voor al te veel luxe,zit je bij le bec rouge prima! Wij hebben een fantastische week gehad om niet meer te vergeten. Genoten van het skiën en het iedere dag "thuiskomen" in het hotel!

Le Bec Rouge

Nee dank u Gert...
Door Catherine Adriaenssen op 16-03-2015

Zeer onvriendelijke manager. Nog nooit zo vaak nee gehoord op hotel als daar... Gelukkig wat compensatie door vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima ligging. Hotel verouderd en schoonmaak laat te wensen over.

Touroperator shortski
Door de win op 16-03-2015

shortski geboekt met touroperator, kleine prijs, dus de verwachting lag niet hoog.
basic kamers, basic eten, basic wijn.
Hele mooie ligging aan de piste, je kan afslagje nemen en gewoon aan de berging van het hotel aankomen glijden! Top!

onze ontvangst was in mineur. de manager (Gert) dramde zijn lijstje af dat hij waarschijnlijk 5 keer op een dag moet vertellen. We mochten wel onze spullen op de kamer zetten, maar ons ergens opfrissen na een lange nacht op de bus was ONmogelijk. En dat terwijl er beneden blijkbaar douches waren... de andere personeelsleden waren wel vriendelijk, behulpzaam en sympathiek, maar de manager lijkt wat uitgeblust te zijn...

de lunch in het hotel was erg basic, veel gefrituurde zaken, weinig groenten. 3 driehoekjes croque-monsieur p.p. is ook niet echt een lunch te noemen, zeker niet als je een hele dag sport! gelukkig was de rest van het personeel zo lief van ons wat extra te brengen, hoewel dat eigenlijk niet mocht.

basic en Ok, maar meer niet.

Horrorhotel op fantastische plek
Door Fam. Hensgens op 15-03-2015
  • een bouwval op geweldige locatie, direct aan de piste - personeel zeer slecht en ongeïnteresseerd - manager durft of wil niet met gasten praten - alles gedateerd - betonrot - kamers niet gepoetst - op 4 dagen 3 x kapotte lift - geen keuzemenu zeer low budget - LIDL merken -