Kleinschalig Tignes
Tignes
We hebben veel sneeuw gehad wat lekker skiede op de vele mooie skipistes. Het hotel was ook prima en alles was goed geregeld. Ter plaatse 🎿 gehuurd voor een redelijke prijs. Het was een top vakantie en gaan zeker nog een keer terug.
Super wintersport plaats met mooie brede pistes! Alleen de restaurants vielen beetje tegen.
Groot gebied waar je je niet verveelt! Vooral geschikt voor ervaren skiers en snowboarders. Apres-ski is niet uitgebreid. Vanuit Nederland ligt dit relatief vrr en op de standaard wisseldagen grote kans op file in de vallei vanaf Albertville.
Een heerlijk week met heel veel sneeuw gehad, prima onderhouden en oneindige pistes. Uit eten is heel duur en bier op de piste al gauw 3,50 per glas. Als je een parkeerplaats wil boek er een van tevoor bij en id mogelijk binnen kosten zijn gelijk en hij staat schoon, droog en je behoeft hem niet uit te graven😜. Verder zou ik kijken of van zondag op zondag boeken mogelijk is dit ivm de drukte berg op en af. Nou fijne vakantie .