Village Camping Europa
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Village Europa Silvella, een aanrader met jonge kinderen. Een verwarmd en onverwarmd zwembad met glijbanen zorgen voor veel plezier. Daarnaast is er een speeltuin op de camping voor de kinderen en is er veel te doen in de prachtige omgeving. Rijd bijvoorbeeld in een paar minuten naar het bew...
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingAward ZilverGeweldig zwembad Ga naar accommodatieLa Ravoire
CampingAward ZilverGoed sanitair Ga naar accommodatieCiela Village Domaine Le Pommier
CampingGeweldig zwembad Ga naar accommodatieL'Ardéchois (Glamping)
CampingErg kindvriendelijk
Village Camping Europa
Mooie camping met 2 zwembaden. Restaurant aanwezig. Sanitair heel schoon. Op loop/ fietsafstand van het meer. Er zijn dit jaar nieuwe huisjes in gebruik genomen die liggen aan een binnentuin, echt schitterend. Er is veel informatie op de camping over de omgeving. Deze camping is zeker een aanrader! Maar ook de gehele omgeving is schitterend.
Wij hebben 2 weken op plaats 103 gestaan. Wij vonden de plaats ruim genoeg voor caravan met voortent. Onze auto stond niet bij de caravan maar op de parkeerplaats bij de receptie. De bomen zorgden voor voldoende schaduw. Waterkraantje vlakbij onze plek.
Zwembad was heerlijk. lekker gebubbeld en gezwommen. Restaurant viel ons tegen. Maar genoeg restaurantjes in de omgeving. Voor onze tienerdochter was er weinig te beleven. Onze tienerzoon heeft genoeg kunnen sporten bij de animatie.
Sanitair erg schoon en ruim.
Wij hebben genoten.
Kleinschalige camping, mooi zwembad, restaurant ook goed, super vriendelijk personeel.
Ons verblijf op deze camping was erg fijn! We hebben genoten van de omgeving waarin op korte afstand veel te doen en te zien in. Je kunt hier makkelijk fietsen over aangelegde fietspaden of wandelen. De camping is gemoedelijk. Met een app kun je makkelijk zien wat er op de camping of in de omgeving te doen is. De staanplaatsen op de camping zijn niet erg groot en het speelgedeelte is summier, maar prima. Animatie was in het Frans, maar voor jonge kinderen ook niet erg leuk. Het zwembad is mooi en biedt voor alle leeftijden wat wils. Vanuit het zwembad lijken de bergen achter het meer net een ansichtkaart. Het sanitair was prima en werd 3 x per dag goed schoongemaakt. Wij hebben genoten van deze prachtige omgeving.
Kleine straatjes met aan beide kanten kleine plekjes. Het gaf ons een benauwd gevoel en weinig privacy. Onze caravan met luifel pastte net op de plek incl auto. Geen ruimte voor tentje kinderen. Wij hadden een comfortplek. Auto's staan file geparkeerd in de staatjes, waardoor het campinggevoel verloren gaat. Mensen zitten op sommige plekjes op het straatje te eten, omdat er weinig plek is op eigen plekje. Zwembad is mooi en uitdagend voor jonge kinderen, echter zeer weinig ligbedjes en bij ons altijd bezet tussen 14.00-17.00. Pizza afgehaald, kok onvriendelijk en ongeduldig bij opnemen bestelling, weinig smaak aan pizza. Bij het afwassen nooit warm water gehad, slechts lauw. Idem voor de douches. Sanitair schoon en nieuw. Voor gezinnen met jonge kinderen geschikt als je niet opzoek bent naar rust. Er is continu lawaai om je heen met zoveel jonge kinderen. Voor ons geen herhaling. Maar: schitterende omgeving!!
Prima camping voor een week, alleen wel echt hele kleine plaatsen en straatjes. Alles stond propvol, wij hadden alleen een klein plekje om te zitten achter onze auto. Voor zo'n dure camping mag dat echt beter. Zwembad wel leuk, erg weinig bedjes. Sanitair prima, schoon en ruim. Omgeving prachtig, vriendelijk personeel. Voor onze puber was er niks, dat was jammer. Leuk tot een jaar of 12.
Village Camping Europa info
- TVNiet beschikbaar
- WasmachineBeschikbaar
- Centrale verwarmingNiet beschikbaar
- KluisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar