Goélia Le Rond Point Des Pistes
We hebben de beste aanbieders voor Goélia Le Rond Point Des Pistes voor je op een rij gezet:
Le Grand Lodge
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Zac des Longes, 73130 |
Goélia Le Rond Point Des Pistes
Erg vies appartement, harde, smalle bedden, geen pannen aanwezig in piepklein keukentje. Ski locker te klein om je skischoenen beneden te laten. Dus druipende skischoenen in je appartement. Onvriendelijke receptioniste, wij konden de 1e dag pas om 18.45 inchecken. Enige gunstige is de ligging bij de piste.
Kan me niet echt vinden in de negatieve reviews hieronder. Van de busstop was het een 200 meter bergop naar de garage. Is dus goed te doen. Dame bij de receptie sprak redelijk Engels. Dat je voor huur beddengoed/badlakens moet betalen is vaak zo. TV is gewoon gratis (geen sateliet, dus Frans...). 20 meter van de piste en de lift. Super. App. basic maar goed en zeer schoon. Bij de bakker kun je voor € 5.- een ontbijtje krijgen met croissants, koffie en jus. Of natuurlijk afhalen. Hou er rekening mee dat in SFL 1450 niets te doen is. Er is 1 pizzatent, de bakker die ook bier schenkt en pizza bakt (!), een restaurant (reserveer tijdig anders vol) en een feesttent (Grotte de Yeti) waar je ook hamburgers kunt krijgen. Las hieronder dat restaurant duur is maar ook dat valt mee, hoofdgerecht 15-20 euro. Maar pas op, ze schrijven graag te veel drankjes op de rekening, bij ons maar ook bij anderen het geval...... eten prima.
We kwamen 's ochtends vroeg aan met de bus aan in Francois Longchamp. Aangezien we pas rond 17.00u konden inchecken mochten we de spullen neerzetten in een ruimte vlakbij het appartement. Hier hebben wij ons omgekleed om vervolgens om 09.00u met de eerste lift omhoog te kunnen. Na een heerlijke dag skiën hebben wij de spullen weer opgehaald en ingecheckt. De 2 mannen achter de balie spraken verstaanbaar Engels. Geen lange wachtrij zoals eerder in een review werd verteld. Wij hadden een 6 persoons appartement voor 4 personen. Prima te doen. We misten een aantal spullen van de inventaris lijst, maar dat werd bij de receptie meteen opgelost. Voor 5 nachten was dit een prima appartement. Bedden zijn vrij hard. Wanneer je een eigen dekbedovertrek meeneemt, kan de deken hierin gedaan worden. Badkamertje is prima. Lift is aanwezig!
Supermarkt en bakker onder het appartement. Gaan tussen de middag niet dicht! Genoeg variatie qua eten.
Goélia Le Rond Point Des Pistes
Prima te doen voor 6 man als je de hele dag aan het skiën/boarden bent! En savonds in de aprés ski zit! Het is behoorlijk schoon alleen het is niet het netste appartement! Ook is het vervelend dat er nog per kamer een boiler in zit! Dus het is wel kort douchen per persoon!
Wat je echt moet weten en wat de touroperator je misschien niet vertelt is dat je in de vroege ochtend aankomt. Je moet dan met al je bagage een enorm stuk de berg op lopen. Dat is dan nog niet zo heel erg, maar je verwacht dan wel een plek waar je je spullen kan neer zetten tot je kan inchecken. Die plek was er wel, maar het is een soort berghok waar je met 50 man in moet om je om te kleden bij -10. Je kunt dan pas om 17.00 uur inchecken. Tot die tijd moet je je vermaken in een dorpje waar niet veel te doen is een geen tijdelijk onderdak is te vinden, ook niet in de receptie. Als je geluk hebt kun je gelijk gaan skiën, maar in een aantal gevallen sneeuwde het te hard en stonden de liften stil, dus zat je te blauwbekken tot 17.00. Dit inchecken doet slechts 1 persoon die nauwelijks een woord over de grens spreekt. Als je geen Frans spreek zorg dat er iemand bij je is die dat wel kan. Zorg dat je er om 16.45 staat anders ben je misschien om 18.30 pas aan de beurt. Het appartement was ronduit smerig. Pis aan het douchegordijn (en niet een klein beetje). Vieze dekens, volle vaatwasser met vuile vaat. Vuile vaat in de kasten, vuile pannen in de kast, vuile vloer, kapotte verwarming en een heel vies luchtrooster boven het kookstel. De tv zenders alleen in het Frans. Wij vonden de supermarkten ook erg prijzig. Voor bijvoorbeeld een goed stukje vlees van 150 gram betaal je meer dan €10,00. Weinig groente te krijgen en wat er is is onbetaalbaar. Verder zijn alle levensmiddel erg duur vergeleken bij ons in Nederland. Reden; het moet naar boven op de berg gebracht worden. De restaurants zijn ook erg prijzig. Met 6 man eten en drinken ben je al gauw €250,00 kwijt. Het zijn wel vriendelijke mensen en behulpzaam. Toe ik het pis douchegordijn bij de receptie bracht kreeg ik gelijk de schoonmaakkosten terug en zou een nieuwe krijgen echter is die nooit gekomen, natte badkamer dus.
De ligging is echt perfect. Je kunt vanuit je appartement zo de piste op en gaan skiën. Ook is er voldoende afgesloten ruimte om je ski spullen op te bergen in de kelder van het appartement. Het zijn hele mooie pistes met veel variatie en daar gaat het uiteindelijk om.
Wij zullen best nog eens terug gaan naar dit skigebied, maar nooit met naar Le Rond de Pistes van Goelia. We hebben achteraf veel van dit soort negatieve recensies gelezen, tja, achteraf...Wij zaten in kamer 305 en hoorden van meerdere dat het in de appartementen echt heel vies is en je eerst zelf grondig moet gaan schoonmaken wil je er een beetje relaxt kunnen zitten.
De pistes krijgen van ons een 9 en de accommodatie een 2.
Afgelopen week een lang weekend naar st francois geweest via touroperator met de bus. Na aankomst een flink stuk de berg oplopen met al je bagage en konden we de koffers is een depo laten staan. Dit was een soort garage/schuur waar het erg koud was. Op zich niet erg voor je spullen maar je moest je hier ook omkleden bij -5, wat niet zo prettig was. Vervolgens hele dag de piste op wat echt fantastisch was. Ik zou naar het skigebied ook zeker terug willen. Na het skiën moesten we wachten tot het 5 uur was en konden inchecken. Bij receptie was slechts één persoon aanwezig die enkel Frans sprak en het simpelste Engels nog niet begreep en er moest voor allerlei dingen extra betaald worden. (TV, lakens, handdoeken, schoonmaak etc) Gevolg was dat de laatste pas rond 7 uur hun kamer in konden. Kamer was erg basic. Keuken was geen keuken te noemen, je hebt geen ruimte om voor vier personen fatsoenlijk te koken. Dekbedden zijn er ook niet maar enkel viezige dekens. Daarnaast zijn de bedden ook veel te klein! Douche was ook drama, ik (1.70m) paste er niet eens onder! Kortom zeker geen aanrader, mij zien ze hier niet meer!