L'Ecureuil
- Waardering
Camping info
- Restaurant
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Camping L'Ecureuil voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingAward ZilverGeweldig zwembad Ga naar accommodatieLa Ravoire
CampingAward ZilverZeer schoon Ga naar accommodatieCiela Village Domaine Le Pommier
CampingGeweldig zwembad Ga naar accommodatieL'Ardéchois (Glamping)
CampingErg kindvriendelijk
- Mariette09-07-2018
Geweldige camping
Er is sinds 2 jaar een nieuwe eigenaar , hij doet er alles aan om er weer een geweldige camping van te maken. Er stond een spiksplinter nieuw toiletgebruik, met wc-brillen en toiletpapier. Douches waren perfect en afgesloten wascabines. We mochten staan waar we wilden en we kozen voor het beste uitzicht op de Mont Blanc. Want dat is waar we voor gekomen waren. En dat was ook wat we weer kregen. Er is ook een restaurant maar dat heeft een andere eigenaar. De verhuurde chalets waren allemaal vol. . En ik hoop dat de nieuwe eigenaar er weer net zon geweldige camping van maakt als het altijd geweest is, hij ging er in ieder geval met heel veel liefde werk van maken.
- Fraro04-08-2017
Het fantastische uitzicht en gunstige ligging
Wij waren -waarschijnlijk- dit jaar de allereerste kampeergasten op l’Ecureuil. Wij kenden deze camping van plm. 30 jaar geleden. Het restaurant was nog niet geopend want dat werd ingrijpend gerenoveerd. En zwemmen in het glasheldere meertje was wegens de watertemperatuur ook nog niet aan de orde. Slechts een enkel vakantiehuisje was bezet, eigenlijk voornamelijk door de bouwvakkers die hun best deden om het restaurant tijdig te kunnen openen. Maar de stroomvoorziening, de douches en wifi functioneerden al prima. Het geluid van de snelweg en de trein was er wel, maar is ons reuze meegevallen. We hebben genoten van de rust en het fantastische uitzicht op de Mont Blanc. En de behulpzaamheid van Guillaume Duclos, de zeer vriendelijke nieuwe eigenaar die de camping vorig jaar heeft overgenomen en druk bezig is deze weer naar het niveau van deze tijd te brengen, was de kers op de taart van ons verblijf. We hebben er bijzonder plezierige weken doorgebracht!
- savary10-08-2013
DUPERIE
Nous avons séjourné au camping cet été 2013. Avons été très déçu sur le fait qu'il n'y avait aucune des prestations présentées sur le site internet et sur le dépliant du camping. A savoir, pas de bar, pas de restaurant (donc pas de soirées à thème) et la baignade impossible car ce n'est qu'un étang sale. L'épicerie ouverte seulement de 8h à 10 h. Je ne comprends pas que ce camping soit 3 étoiles. 2 points positifs : la vue sur le mont-blanc et la taille des emplacements
- fam v winkel13-03-2010
gewldig uitzicht op de mont-blanc
ik kwam 30 jaar geleden al op deze camping en ben 2 jaar geleden met mijn zoon en man weer terug geweest. de camping was nog hetzelfde je mag zelf je plaats uitzoeken en dit zijn ruime plaatsen . het sanitair is schoon er is 1 verwarmd blok en meerdere met buiten douches. alles in de sfeer van de bergen. er is een restaurant dat zeer goed maar exclusief is. maar in het dorp kan je heerlijk en goedkoop eten. er is een klein meertje, maar 10 min verderop is een heel groot meer van de gemeente waar je ook kan zwemmen. er is een klein winkeltje. maar je gaat toch voornamelijk voor het prachtige uitzicht wie wil er nu niet wakker worden met de mont-blanc achter zich! eigenaren zijn heel vriendelijk, weten de mooiste uitstapjes in de buurt en zijn erg hulpvaardig. wij hebben hier genoten en ik zou zo weer terug willen.
Camping L'Ecureuil info
Camping-informatie