Les Chapelains
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Camping Les Chapelains voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingAward ZilverGeweldig zwembad Ga naar accommodatieLa Ravoire
CampingAward ZilverZeer schoon Ga naar accommodatieCiela Village Domaine Le Pommier
CampingGeweldig zwembad Ga naar accommodatieL'Ardéchois (Glamping)
CampingErg kindvriendelijk
- A12-03-2023
Te duur voor de plek
Plek met eigen sanitair geboekt. Op de foto's zag het er mooi uit, in werkelijkheid een zeer kleine, dorre plek zonder schaduw. Last gehad van de rioollucht waar de eigenaar niets aan deed maar veelal aanwezig was. De andere plek met sanitair was 2x zo groot. Wil je meer privacy ga dan in het bos gedeelte staan, anders sta je hutje mutje. Op de 1 of andere manier ging de broodbestelling bij ons meer fout dan goed. Drankjes op het terras vonden wij duur. Het riviertje is echt fijn en zorgde voor verkoeling. Het is ondiep dus houdt daar rekening mee. De drukke weg hebben wij gehoord maar stoorde ons niet. Eigenaren kwamen op ons niet relaxt over. Het viel zelfs de kinderen op. Voor ons geen 2de keer naar deze camping.
- Fam. Scholten07-09-2022
Mooie eenvoudige camping met prachtige ligging
We verbleven bijna 3 weken op deze camping. Dit is een typisch Franse charmecamping. In het hoogseizoen kun je op het terras eten van een bescheiden kaart. Ook is er in de zomerperiode een bescheiden programma voor kinderen en iedere woensdag kun je gezamenlijk dineren met livemuziek. In het naseizoen is het vooral erg rustig met veel senioren. Omdat het zo warm was, ontbrak er wat ons betreft wel een zwembad(je) voor verkoeling. Doordat de Drone in onze periode een lage waterstand had, heeft het water veel bacteriën. Hierdoor moest onze hond een bezoek brengen aan de lokale dierenarts. We hadden graag wat meer speelvoorzieningen gezien voor kinderen. Er is één speeltoestel en een klein speelhoekje met wat oud speelgoed. De kampeerplekken zijn voldoende ruim en bieden voldoende schaduw en mooi uitzicht (afhankelijk van de plaats die je kiest). Het viel ons wel op dat er weinig waterkraantjes zijn. Supermarkten zijn altijd ver rijden.
- Anne Smidt-Wildenbeest12-08-2022
Gemoedelijke, mooie en gezellige kleine camping
We hadden een heerlijke plek half schaduw /half zon praktisch aan de Drome. Hele vriendelijke eigenaren die behulpzaam zijn en hun best doen je taal te spreken. Sanitair, restaurant en overige faciliteiten schoon en prima in orde. Onze 4 kinderen van 5, 8, 10 en 12 hebben zich prima vermaakt met andere kinderen op de camping. In alle leeftijden aanwezig. Overzichtelijke camping. Weg aan de overkant van de rivier wel hoorbaar, maar vonden wij niet storend.
- Cees31-07-2022
fijne camping met gastvrije eigenaren
Fijne rustige camping direct aan de rivier de drome op loop- fiets afstand van saillants. Wij verbleven in een Stacaravan met airco hiet was niets op aan te merken en deze voldeed aan alle eisen.De eigenaars zijn zeer gastvriendelijk en proberen het iedereen naar de zin te maken. De camping ligt aan de drome waar je lekker in af kunt koelen. Er is een terras op de camping waar je een eenvoudige goede maaltijd kunt nuttigen en waar men een lekker streekbiertje kan halen. leuke verkeersvrije fietsroutes liggen in de buurt van de camping en zijn prima te rijden.Kortom een heerlijke canping waar we vast nog eens terugkomen.
- Bouwien ten Bokum18-07-2022
Zeer slechte service
Let op. Hier moet je bij aankomst je volle verblijf betalen, ook zonder reservering (koepeltent 2 personen, hondje, auto 40 euro per nacht). Je krijgt geen overeenkomst. Als je eerder weg gaat krijg je geen cent terug. Bijzonder onvriendelijk, dure drankjes ( 4 euro per biertje, fles wijn 15 euro) Drukke weg met veel geluid. Ligging aan de rivier
- Zwembad
- Elke Thelen30-05-2022
Leuke camping met mooie ligging
Leuke kleine groene familie camping direct aan de Drome gelegen ( geen direct uitzicht erop ). Personeel doet heel erg haar best om Engels te spreken en is heel aardig en behulpzaam. We kwamen aan in Hemelvaart drukte en hadden Keuze uit 3 plekken, we kozen de plek met mooi zicht op de cresta en voor ons belangrijk schaduw in de middag . Nadeel was dan wel dat we voor het sanitair stonden, maar met de caravan zo gedraaid dat we zicht naar de cresta hadden hebben we er weinig van gemerkt. De Drome is heel mooi en altijd een rustig plekje te vinden. Helaas konden we niet eten op de camping deze week, wel iedere ochtend vers brood . Sanitair in de buitenlucht , dik in orde. Een leuke camping in een mooi gebied , zeker een aanrader .
- Jan30-11-2021
geweldige vakantie
- Fam. Seegers14-10-2021
Rustige camping met toegang aan de rivier de Drome
Rustige camping met aandacht voor de natuur en gelegen aan de rivier. Mooie plekjes voor camper, caravan of tent, met of zonder schaduw. Douche en wc zeer schoon en ook voldoende als het vol staat. Geen hele grote camping maar dat is juist de charme ervan. Misschien voor mensen met grotere kinderen wat te rustig. Met honden prima te doen, je kunt er heerlijk wandelen en de rivier is een plus. Zeer vriendelijke eigenaren spreken naast Frans, Engels, Duits ook een mondje Nederlands.
Camping Les Chapelains info
Camping-informatie