/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01560000-01569999%2FE1562596.jpg)
La Chapoulière
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00810000-00819999%2FE816461.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02830000-02839999%2FE2831395.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03000000-03009999%2FE3006835.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02830000-02839999%2FE2831391.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03000000-03009999%2FE3006837.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor La Chapoulière voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Gelegen aan een rivier bij Ruoms ligt Camping La Chapoulière. Zwemmen doe je in deze rivier of in het zwembad op de camping. Er is tevens een restaurant en bar op de camping en boodschappen doe je in de winkel. In Ruoms is een leuke markt of ga voor adrenaline en maak een quadtocht. Kanoën op de Ard...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Tourre Gérard, 07120 |
Website |
La Chapoulière
Camping aan de Ardeche in een prachtige omgeving. Zeer vriendelijke medewerkers en een fantastisch restaurant. Heerlijk zwembad. Onbegrijpelijk, dat op deze camping de toiletten niet zijn voorzien van een wc-bril. Wat een armoede. En ik zou bij het sanitairgebouw bij de Ardeche ook een vidoir chenique maken, bijvoorbeeld op de plaats van dat gekke urinoir aan de buitenzijde van het gebouw.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |