Laagste prijsgarantie

• 7.7Inrichting
  • 8.3Ruimte
  • 10Hygiëne

Vakantiehuis info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

3 Reviews over Maison Prades

• 10De Smet Marc en Haegeman Christine19-07-2017

Een B&B met klasse!

Zeer lieve, behulpzame eigenaar ( Robson)! Iedere wens was al vervuld voor je de vraag ook maar stelde! Een adresje dat we in onze TOP 5 zetten!!!! Wij gaan er zeker nog eens terug.

• 8Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Inrichting
    • 10Hoeveelheid ruimte
    • 10Hygiëne
  • 9N. van Donk-Groenendal15-05-2015

De plek om te verblijven in Prades!

Benoit en Robson, de eigenaren van Maison Prades, zijn heel vriendelijk, gastvrij en belangstellend. Ze doen alle mogelijke moeite om het je naar de zin te maken tijdens je verblijf in hun Bed & Breakfast en slagen daar goed in. De kamer is prima (schoon en leuk ingericht) en het ontbijt is goed verzorgd. Als je besluit om bij hen te dineren dan is dat heel gezellig en goed. We hebben goede herinneringen aan ons verblijf in hun B & B. De ligging hiervan is overigens prima. Het is vlakbij het treinstation (nog geen 2 minuten lopen). De B & B is gezellig ingericht en voelt aan als 'thuis'. Een echte aanrader!

• 9Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Inrichting
    • 8Hoeveelheid ruimte
  • 3Marian Heynen01-09-2010

Oude woning aan drukke weg. Geen aanrader

Oude woning aan een zeer drukke weg. 2 terrassen maar de tuin ligt in een berg en is daardoor niet bruikbaar. Geen gelegenheid om met de hond te wandelen vanuit de woning omdat alle paden in de omgeving privé terrein zijn. Woning wordt weinig verhuurd waardoor overal spinnewebben hangen en alles smerig is. Keukenkastjes vol oude levensmiddelen (oudeste over datum sinds 2003) Verouderde meubelen in het hele huis.

• 6Ligging
    • 4Prijs/kwaliteit