Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Ferme de Simondon voor je op een rij gezet:

9.3Fenomenaal
+45

9.3Fenomenaal

Camping info

• Recreatieruimte
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Ferme de Simondon

9.3FenomenaalScore uit 56 reviews

Perfect
Door Anne op 13-08-2022

Fantastische camping: zeer gemoedelijk en heerlijke sfeer. Veel kinderen die zich vermaken in het zwembad, in de grote speelschuur en met Weerwolven ‘s avonds. Gezellige gedeelde bbq plek, een klein winkeltje waar je alles zelf mag pakken en even opschrijft wat je meeneemt. De eigenaren zijn ontzettend aardig en liefhebbers van speciale biertjes: er staat een tap (en ja, je tapt dus ook gewoon je eigen biertje) met twee lokale biertjes. Ook in het winkeltje is op dat vlak ruime keuze, zo ook voor ijsjes etc..het zwembad is prima in omvang en het uitzicht overal fenomenaal. In het winkeltje kun je pizza krijgen, maar wil je wat exclusiever eten: er is ook een restaurant met goed Frans eten met een aantrekkelijk dagmenu en een leuk kindermenu. ‘s Morgens wordt je broodbestelling bij je tent afgeleverd. Het sanitair is schoon en genoeg voor iedereen. Vele nationaliteiten en zowel camperbusjes, caravans als tenten. Een super week gehad.

Camping met fantastisch uitzicht
Door Aike schim…. op 12-06-2022

Terrassencamping met zeer ruime plaatsen. De plaats heeft ook een boompje voor de schaduw. Alle plaatsen hebben en fantastische uitzicht over het Rhône dal, de Vercors en zelfs zicht op de Mont Blanc. De zonsopgang was prachtig. Via het historische en lommerrijke plaatsje Tournon sur Rhône rijdt je naar het dorpje Plats, waar een boulangerie is gevestigd. De camping heeft een prima zwembad met ligstoelen. Ook heeft men een goed restaurant. De ferme heeft en paar ezels, schapen en kippen. Wij vinden de camping en het uitzicht geweldig. Een pareltje. De eigenaren zijn vriendelijk en spreken ook Engels.

Wat een uitzicht
Door Aike schim… op 12-06-2022

Terrassencamping met zeer ruime plaatsen met een fenomenaal uitzicht op het Rhône dal, de Vercors en zelfs de Mont Blanc. De plekken hebben een boompje die voor schaduw kan zorgen. Vriendelijke eigenaren. Sanitair is nieuw en schoon. De camping heeft een prima zwembad met ligbedden. Ook is er een goed restaurant. De weg er naar toe gaat via het oude mooie stadje Tournon sur Rhône. De camping ligt bij het dorpje Plats waar een boulangerie is. Wij vinden de camping, en vooral het uitzicht een pareltje. De camping heeft ook een paar ezels, schapen en kippen, leuk voor de kinderen.

Ferme de Simondon

Zeer nette en rustige camping op een sublieme plek
Door N. Vos en R. Kersten op 04-06-2021

Soms kom je op een camping die klopt, dit is zo’n diamantje. Wij waren nagenoeg alleen wat het voor ons extra fijn maakte. Een zeer grote plek met een prachtig uitzicht.

Fantastische plek
Door Marleen op 31-07-2020

Wij hebben hier overnacht in een van de prachtige gites. Fantastische plek, hele fijne sfeer, ontzettend vriendelijke eigenaren. We kregen een heerlijk ontbijt geserveerd, en ook pizza's en het bezorgen van een overheerlijke salade uit eigen moestuin was niks teveel gevraagd. Mooi, schoon, verwarmd zwembad, voor de kinderen een leuke "speelhal", een voetbalveld, speeltuintje en trampoline. Erg kleinschalig, en daardoor een enorm fijne sfeer. Wij zouden hier graag nog een keer met onze eigen tent wat langer willen verblijven.

Fortement recommandé !
Door Wilfried op 29-07-2019

Waarom verder rijden wanneer men hier, in dit mooi stukje Ardèche, in het paradijs is aanbeland? De aimabele campinguitbaters Bruno en Cathérine staan 24/24 uur ter beschikking van de kampeerders. Hun groenten zijn supervers. Cathérine die al zingend het sanitair uiterst proper houdt. Bruno, die ervoor zorgt dat iedereen 's morgens het brood aan zijn tent of caravan vindt. Of die de pizza's bezorgt. Het adembenemd zicht op de valleien van de Isère, de Rhône en het massief van de Vercors. De zalige stilte op de camping. Het zwembad en het aangenaam restaurant zijn twee andere troeven van deze camping. De kampeerplaatsen op de terrassen zijn ruim en vlak. Er is steeds wel ergens schaduw te vinden. Bruno trekt, indien nodig, bereidwillig met zijn 4x4 zonder pobleem de caravan naar het 2de en 3de terras. Er zijn een petanque-baan, een voetbalterreintje, enkele speeltuigen en hangmatten. En een gezellige épicerie/ontmoetingsplaats!

Ferme de Simondon info

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TafeltennisBeschikbaar (2)
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Geen buffetserviceBeschikbaar
  • Prive sanitair mogelijkBeschikbaar