Les Chamberts & Lodges

Les Chamberts & Lodges
Prachtige camping!Mooie schaduwrijke plaatsen en heerlijk aan de rivier!Gemoedelijke sfeer!Komen zeker nog eens terug!Aantal douches en toiletten is minimaal, zou iets meer mogen zijn.Een aanrader!
Hele fijne week gehad op Camping Les Chamberts onze kinderen van 9 en 8 jaar oud. Kleine camping, sfeer erg ontspannen, fantastisch restaurant/ bar met lounge uitstraling, lekker eten en drinken en er worden dingen georganiseerd (plaatjes draaien, kleinschalig optreden etc.). Mooie ligging direct aan de rivier en leuke dingen om op de camping te doen voor/ met kinderen: badminthon, tafeltennis, trampoline etc. Wij hadden de Bivouac gehuurd, deze stond midden tussen andere plaatsen in (geen eigen plaats) en daardoor wat 'claustrofobisch' maar voor de rest alles top!
Schitterende camping! Eigenaars zijn zeer aangenaam en uiterst behulpzaam! Zalige plaatsen aan de rivier.... de week dat wij hier waren was het ongeveer 40° en de eigenaar kwam tot in het water om de campinggasten te voorzien van stukjes meloen! Nooit ergens anders gezien! Aanrader! Gezellige bar waar je ook nog eens kan eten... Wandelkaarten mag je ook gebruiken.... Boven is het een nieuwe sanitaire blok en beneden is het inderdaad verouderd maar steeds proper!
Leuke kleine camping met vriendelijke behulpzame beheerders. Onze tent stond vlak bij de Drome waarin je heerlijk kunt zwemmen. Er heerste een gemoedelijke sfeer op de camping. Op het terras kun je hamburgers of pizza eten.
Wij hebben 3 fijne weken gehad op de camping en in de omgeving! Fijne, gemoedelijke sfeer. Vriendelijke en behulpzame eigenaren, een warm welkom. Een gezellig en sfeervol terras, lekkere drankjes en pizza's. Regelmatig live muziek, erg gezellig! Prachtig gelegen aan de Drome. De kinderen beleven elke dag een nieuw avontuur op de camping. Ook in de omgeving is er genoeg te doen en te ontdekken.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |