Luxe Morillon

Morillon

Morillon

Morillon 1100 Les Esserts echt skidorp
Door Japie op 18-02-2018

Het dorp ligt gelijk aan het begin van de pistes van Morillon. Het is een prima uitvalbasis om het skigebied Grand Massif te ontdekken. En er is veel te ontdekken! In het dorp zijn de primaire levensmiddelen te krijgen. Wel wat duurder dan je gewend bent. Ook een bakker is aanwezig.

Rustig skidorp
Door Hans Stoffer op 06-03-2016

Morillon (1100) is een rustig dorp aan de onderkant van de piste. Vanuit het appartement kan je zo de piste op. Er starten 2 stoeltjesliften de berg op waarna je alle kanten het gebied Grand Massif in kan. Een erg groot skigebied met voor elke skiër genoeg keuze. Op de pistes veel picnic bankjes en gelegenheden waar je even wat kan eten en drinken.

Super skigebied
Door Esther op 22-01-2014

Skigebied is super en zeer divers. In Morillon is de groene "familie"-piste echt een aanrader met kleintjes.

Fantastische plek
Door Pieter op 09-12-2012

Skiërs wandelaars landauers

centraal gelegen in het dorp
Door malaka op 04-11-2012

binnen een half uur sta je in chammonix

dorp heeft goede ligging
Door Alice op 27-03-2012

Morillon 1100 oftewel Les Esserts ligt heel gunstig alle acco"s aan de lift of er dichtbij, het dorp zelf stelt geen bal voor, heel klein en rustig, voor mensen die voor de apresski gaan zeg ik niet doen. wij kwamen echt voor het skieen en dan is dit een prima uitvals bassis. Het skigebied is heel leuk met veel variatie, de Cascade vonden wij persoonlijk een afknapper veel prikken en onderaan papsneeuw, maar goed dat kwam natuurlijk ook door het mooie weer en relatief lage ligging. wij hadden het geluk dat er op zondag en maandag verse sneeuw bij kwammaar anders zou ik in Maart zeker voor een hoger gelegen gebied gaan. naa 2 wintersporten (dit jaar) in Le Grand Massif hebben wij het wel gezien. maar zeg nooit nooit ligt ook aan de aanbiedingen. Flaine is relatief veel drukker.