9FenomenaalScore uit 16 reviews

Le mas de Saint-Ferréol

9FenomenaalScore uit 16 reviews

Een paradijsje!
Door Bianca en Gerro op 03-08-2023

Een warm ontvangst door Ed en Els, de eigenaren van le Mas de Saint-Ferreol. Met onze kinderen van 11 en 15 hebben wij hier een week ontzettend genoten! Het appartement (Nord) was ruim, koel, netjes en van alle gemakken voorzien. De ruime (!) tuin is prachtig! We hebben er genoten van de rust, de stilte, privacy en mooie uitzichten. Heel fijn dat er een opzet zwembad aanwezig is voor de afkoeling. Ook in het bad geniet je ondertussen van prachtige uitzichten... In de omgeving is genoeg te doen: mooie oude dorpen en stadjes, activiteiten in de rivieren, de bergen.. Ed en Els geven je graag de mooie tips! Voor ons was dit op en top vakantie en we komen graag nog eens terug.

Geweldige week gehad.
Door Henk en Josephine op 06-09-2018

Vriendelijke mensen, mooie omgeving, goed uitgerust, alles bij de hand, fijn zwembad. fijne tuin, hondvriendelijk.

A simple, comfortable gîte in a stunning locaton
Door Jon op 07-09-2016

We were warmly welcomed, with our small dog. The accommodation was clean and well-equipped, spacious and quiet. The pool is small but nicely kept. We invited friends to stay one night and there was plenty of space for them. We arranged to have breakfast provided, and it was ample and delicious.

Le mas de Saint-Ferréol

Prachtige hoeve op een droomlocatie!
Door Annette en Gert op 12-05-2016

We hebben genoten van de rust en de stilte op deze Drome-locatie: tussen de landerijen, naast een kasteel, met prachtig uitzicht op de bergen. We zaten in de studio, maar mochten ook even kijken in de 2 andere appartementen: van alle gemakken voorzien, ruim, netjes en schoon en leuk ingericht. Gastheer en -vrouw Ed en Els zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en kennen de omgeving op hun duimpje. Groot voordeel voor ons: de hondjes zijn ook welkom! Tip: lekker eten bij l'Aubergerie in Barnave.

Fantastische locatie bij erg gastvrije mensen
Door Yvonne op 03-01-2016

Geweldige locatie met uitzicht op de bergen, heerlijke tuin met zwembad en voldoende uitstapjes in de omgeving, ook voor een gezin met 3 pubers.

Geweldig
Door Karin Kuper op 22-12-2015

Fantastische omgeving, mooie accommodatie. De kinderen hebben veel plezier gehad van het zwembad en wij van de rust die er is. Ed en Els waren zeer gastvrij en gaven mooie tips om de omgeving te verkennen. Bijvoorbeeld met de kinderen naar de Claps geweest!

Huisdieren

Wlan internet