6.2VoldoendeScore uit 339 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten

Ludo

6.2VoldoendeScore uit 345 reviews

Overzomeren in de Ardeche.
Door D van Leenen op 24-09-2023

Wij een 60 plus echtpaar hebben hier de afgelopen vakantie 5 maanden gestaan en hebben ervaren wat het is om in het voorjaar, zomer en najaar te genieten. ( het zg.overzomeren)Dit was voor ons de eerste keer en wij hebben er absoluut gaan spijt van omdat er voor de ouderen onder ons in het voorjaar een prettige sfeer hangt en je voldoende aanspraak hebt met leeftijd genoten, alhoewel de hoeveelheid koppels wel groter mag worden er is nl. voldoende plaats. Ook tijdens het hoogseizoen is er voldoende entertainment voor jong en oud, ( al is het entertainment wel op de Franse gasten afgestemd maar volgens de beheerster zal dat volgend jaar aangepast worden) Het najaar is eigenlijk een kopie van het voorjaar behalve dat er in het dorpje Lussas een 2 tal feestweken zijn en dat geeft ook week een leuke sfeer.( loopafstand dorp is 500 meter) Kortom: Een leuke camping met juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Prima camping in een rustige omgeving
Door Thijs op 21-08-2023

Wij hebben 2 weken een stacaravan gehuurd, mooie plek met vrij uitzicht. Moet je wel iets meer voor betalen, maar zeker de moeite waard. Wij hebben nog nooit zo'n schoon interieur van de caravan gehad. Ook wij herkennen ons niet in de slechte reviews. Wel is het zo dat het wat chaotisch overkwam (heerlijk Frans), adminstratief kunnen er verbeteren doorgevoerd worden. Persoonlijk vind ik dat wel de charme van een kleinschalige camping. Het gebied is mooi, niet spectaculair als je bijvoorbeel Haute Savoie gewend bent. Omgeving is lang niet zo toeristisch als nabijgelegen Vallon Pont D'arc, dat heeft mijn voorkeur.

Heerlijke vakantie in een super mooie omgeving!
Door Berlinda op 10-08-2023

We hebben een heerlijk verblijf gehad, we stonden op een schaduwrijke plek, regelmatig even naar het zwembad (met leuke glijbanen en een leuk peuterbad) of naar het beekje. En het ligt in een fantastische omgeving! Er werden leuke wandelingen vanuit de camping georganiseerd en s’avonds was er regelmatig entertainment.

Rond 23.00u is het stil, zowel Nederlandse gezinnen als Franse. Er was genoeg te spelen voor de kinderen!

Ludo

Echt super!
Door Ramona Nicolai op 05-08-2023

Last minute een ingerichte tent geboekt en na het lezen van alle zoover reacties toch met enige spanning naar de camping toe....maar wij herkennen ons echt niet in alle negatieve reacties! Wat n heerlijke camping.. gemoedelijke sfeer... gezellig ingericht. Veel kinderen en veel nederlandse gezinnen. Werknemers allemaal even vriendelijk en fleurig! Sanitair schoon en netjes! Wordt genoeg georganiseerd! Wij hebben echt heel erg genoten! En komen zeker nog eens terug

Geweldig na ons zin
Door Hans kleijn op 21-07-2023

Het is een hele fijne camping om er te zijn ,wij zijn er een paar weken geweest een prachtig zwembad mooi om te wandel en fietsen en het personeel is vriendelijk, vooral aan balie,

Super!
Door Marije op 16-07-2023

Ik ben verbaasd over de reviews hier. Wij vonden het super leuk! Alles was netjes en schoon. Er werden enthousiast activiteiten georganiseerd. Zwembad was prima, sanitair ook. De sfeer relax, mooie omgeving. Geen mega camping maar wel genoeg te doen. Kortom wij hebben het heerlijk gehad.

Camping-informatie
Naturistencamping