Village Montana
Aparthotel
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | L'Adroit Lanslevillard , 73480 |
Etoile des Neiges
Het appartementgebouw is in 2011 gerenoveerd. De appartementen zijn Frans, dus niet groot. We hadden met 4 personen een 6 persoons app. voldoende ruimte. Een ruime slaapkamer en een nis met 2 eenpersoons bedden. De bedden waren goed, dekens nieuw. Een goede badkamer, met een klein ligbad en nette wastafel. Warm water voldoende nu. Kleine keuken. Het appartement is voldoende uitgerust, alleen wat weinig koffiekopjes en geen theepot. Brigitte, de beheerster, is vriendelijk en hulpvaardig. Busreizigers kunnen hun bagage in de receptie zetten, waar toezicht is of de deur op slot. De bar is er niet meer, wel een winkeltje met streekproducten. Uitzicht over vallei. Al met al een prima verblijf. Le Corbier is een (oud) skigebied met pistes voor iedereen. De liften zijn nog steeds erg traag. Er is een gratis pendelbusje en een gratis busje naar LA Toussiere. Inderdaad veel trappen om van de ene plek naar de andere te gaan. Er zijn wat bars en restaurants. 3 supermarktjes.
cet établissement anciennement tenu par des Hollandais a été complètement rénové et terminé depuis décembre 2011. Maintenant il y a 24 magnifiques appartements. Vous trouverez également un commerce des produits de terroirs à La Ferme des Maries Loux. Que ce soit pour la résidence ou pour le commerce vous trouverez un accueil irréprochable.
Met 4 personen in een 3-kamerappartement gezeten. Het is niet erg groot. Afstand van de piste is niet ideaal. Je moet een heuvel oplopen die behoorlijk steil is. Met skischoenen is dat een ramp. Skidepot is dan ook zeer zeker aan te raden.
Etoile des Neiges
het hotel heeft wel een goeie ligging maar kwaliteit is ver te zoeken maar voor een budget vakantie en wat wij ervoor betaald hebben was het goed te doen je was in een paar min. lopen op de piste het skigebied is geweldig alleen jammer dat het niet zo'n goed weer was. het gebied zou ik nog wel een keer naar toe gaan maar naar le cobier niet meer.
Zoals de titel al zegt, verwacht niet teveel van dit appartementen complex, Le Corbier zelf is een oud dorp, waar je niet veel kan beleven, wij zelf zaten in een rustige week dus dat heeft ook zeker meegespeeld.
Het personeel in Etoile de neige, en de Gotcha bar is erg vriendelijk en behulpzaam, de kamers laten veel te wensen over! de bedden zijn slecht en er is vrij weinig warm water beschikbaar (vaak koud douchen) en de kamers zijn oud en niet heel erg schoon, Het half pension is daarin tegen goed te doen. Ruim ontbijt en het avond eten is ook lekker (Verwacht geen culinaire hoogstandjes maar gewoon lekker eten als in, lasagne/coronblue etc..
Het skigebied Les Sybelles is erg mooi, grote/brede pistes! en bied mogelijkheid tot mooie tochtjes naar andere dorpen, wij zullen niet zo snel meer terug gaan naar Le Corbier, maar de dorpjes in de omgeving lijken mij wel de moeite waard!
Ons verblijf in Etoile des Neiges is ons goed bevallen. De appartementen zijn simpel maar bevatten alles wat nodig. Helaas hebben we niet altijd warm water gehad en was de kamer gehorig. Het ontbijt en diner zijn een compliment waard vooral als je bedenkt dat we 200 euro (incl ski-pas) hebben betaald voor deze vakantie. Bij het diner heeft de kok zelfs voor lokale gerechten gezorgd!