8.2FantastischScore uit 647 reviews

Over Camping Les Fontaines

Camping Les Fontaines in Lathuile is vooral geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Zij vermaken zich bij de animatie of het zwembad. Minder geschikt voor oudere kinderen aangezien het vanaf 22.00 uur rustig is op het terrein. Prima restaurant. Vanaf de camping heb je uitzicht op de bergen. Het meer van Annecy bevindt zich op loopafstand.

Camping Les Fontaines

Zeer toffe ervaringen worden gedeeld door vakantiegangers die deze plek bezochten. Met enthousiasme vertellen ze over de topsfeer en toplocatie, ideaal voor kinderen tot 12 jaar. De animatie, zowel in het Nederlands als Frans, wordt geprezen, net als het enthousiaste team en de mooie zwembaden waaruit gekozen kan worden. De omgeving is prachtig en het eten, vooral afhaal, wordt goed ontvangen. Ook het restaurant krijgt complimenten voor zijn heerlijke en niet dure aanbod. De camping blinkt uit in zijn ligging, perfect om Annecy en omgeving te verkennen, met vriendelijk personeel en een goed verzorgde omgeving die vakantiegangers weten te waarderen.

• BBQ toegestaan

8.2FantastischScore uit 661 reviews

Verblijf Haack - Beckers
Door Tom Haack op 05-07-2024
Onbekend reisgezelschap

Zeer toffe ervaring… topsfeer en toplocatie

Top camping
Door Paula op 14-10-2023

Fantastisch verblijf gehad. Dochter van toen 8 jaar had veel (nederlandse) vriendinnen. Animatie was ook in het Nederlands en Frans en zeer uitgebreid en een enthousiast team. Hele mooie zwembaden, keuze uit drie plekken en dan te bedenken dat het niet een hele grote camping is. Prachtige omgeving natuurlijk ook! Camping eten prima (afhaal, in het restaurant weet ik niet) Al met al een aanrader!

Echt een aanrader deze camping
Door Marjolein op 17-09-2023

Geweldige camping, onze kinderen van 6 en 10 jaar hebben de tijd van hun leven gehad. Veel animatie, leuke activiteiten. Mooi zwembad, fijn dat de glijbanen apart zijn van het grote zwembad. Heerlijk restaurant, lekker en niet duur. Prima ligging om annecy en omgeving te verkennen. Camping is ideaal voor kinderen tm 12 jaar.

Door Richard op 12-09-2023
Onbekend reisgezelschap

Vriendelijk personeel en goed verzorgden camping

Prima verblijf. Wel een aantal min-punten
Door Carmen op 28-08-2023
Onbekend reisgezelschap

We hadden meer verwacht van deze camping. Bij het zwembad zijn nauwelijks tot geen schaduwplekken. Met 40 graden en we zijn roodharig is dat voor ons niet te doen. Bij de receptie zeiden ze dat onze plek een schaduwplek was, maar dit bleek alles behalve. Hele dag vol in de zon en geen boompje te bekennen. Loslopende honden ( en dan heb ik het niet alleen over Helmut ) die poepen voor je tent. Het was snachts achter onze plek vaak onrustig. Aangegeven bij de beveiliging. Die heeft er niks mee gedaan. De schuimparty daarintegen was wel leuk.

Verlof 2023
Door JG op 28-08-2023
Onbekend reisgezelschap

Fantastische camping op een ideale locatie om de omgeving rond het meer van Annecy te verkennen.