Les Fontaines

We hebben de beste aanbieders voor Les Fontaines voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Les Fontaines in Lathuile is vooral geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Zij vermaken zich bij de animatie of het zwembad. Minder geschikt voor oudere kinderen aangezien het vanaf 22.00 uur rustig is op het terrein. Prima restaurant. Vanaf de camping heb je uitzicht op de bergen. Het m...
Fantastisch verblijf gehad. Dochter van toen 8 jaar had veel (nederlandse) vriendinnen. Animatie was ook in het Nederlands en Frans en zeer uitgebreid en een enthousiast team. Hele mooie zwembaden, keuze uit drie plekken en dan te bedenken dat het niet een hele grote camping is. Prachtige omgeving natuurlijk ook! Camping eten prima (afhaal, in het restaurant weet ik niet) Al met al een aanrader!
Geweldige camping, onze kinderen van 6 en 10 jaar hebben de tijd van hun leven gehad. Veel animatie, leuke activiteiten. Mooi zwembad, fijn dat de glijbanen apart zijn van het grote zwembad. Heerlijk restaurant, lekker en niet duur. Prima ligging om annecy en omgeving te verkennen. Camping is ideaal voor kinderen tm 12 jaar.

Les Fontaines
We hadden meer verwacht van deze camping. Bij het zwembad zijn nauwelijks tot geen schaduwplekken. Met 40 graden en we zijn roodharig is dat voor ons niet te doen. Bij de receptie zeiden ze dat onze plek een schaduwplek was, maar dit bleek alles behalve. Hele dag vol in de zon en geen boompje te bekennen. Loslopende honden ( en dan heb ik het niet alleen over Helmut ) die poepen voor je tent. Het was snachts achter onze plek vaak onrustig. Aangegeven bij de beveiliging. Die heeft er niks mee gedaan. De schuimparty daarintegen was wel leuk.
Fantastische camping op een ideale locatie om de omgeving rond het meer van Annecy te verkennen.
Nette camping waar het s avonds om 22.30 uur echt stil moet zijn. De bewaker komt bij de caravan om aan te geven dat het stiller moet. Wij waren er begin/ half augustus en dan is de zon om 18.00 verdwenen van de camping, die zakt dan achter de berg. Daarom hebben wij de ligging een laag cijfer gegeven. Verder hele nette camping en goede winkel.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |