Camping info
Draadloos internet
Rolstoel toegankelijk
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping L'Idéal Lathuile is een echte Franse familiecamping aan het meer van Annecy. Leuk voor het hele gezin, want de kinderen vermaken zich in de speeltuin, het zwembad of met de animatie. Voor de ouders wordt het echter nooit te druk of massaal. Ga zeker eens voor een sportieve tocht langs het fi...
Camping L'Idéal
Fijne familiecamping, wij hadden rechtstreeks geboekt via camping. Veel Nederlanders, dus kinderen hadden vlug aanspraak. Omgeving is grote pluspunt van camping, zeer veel te doen en mooie plekken. Zwembad met glijbanen is prima, wij hadden altijd plekje in hoogseizoen. Meer is goed bereikbaar per auto, grote (betaalde) parkeerplaats. Te voet ongeveer 2 km.
Gezien alle lovende reviews wil ik ook graag een kanttekening plaatsen. Voor de rust en natuurzoeker vind ik deze camping geen aanrader. Het is zeker een fijne camping met mooi (maar ook wel erg druk) zwembad. Wij hadden een mobile home gehuurd via een nederlandse touroperator en waren teleurgesteld hoe dicht deze op elkaar stonden. Deze stonden in rijen en onze mobile home had een veranda, met meteen daarnaast onze parkeerplaats en dan stond daar meteen de volgende mobile home. Wij zaten buiten dus alleen tegen onze auto en de achterkant van het andere huisje aan te kijken. Jammer, wij houden toch van wat meer rust en groen.

Camping L'Idéal
Je komt in een prachtige omgeving terecht, wij hebben echt een top vakantie gehad. We zaten in een stacaravan van Roan, die was echt super netjes onderhouden. Ons zoontje van 3 jaar heeft zich dagelijks urenlang vermaakt bij het waterpark, wat een leuke glijbanen! Onze jongste van 0 namen we gewoon mee in de kinderwagen, dit ging makkelijk. In het restaurant kun je heerlijk eten, en supermarkten zitten allemaal vlakbij.
Prettige, niet te grote camping, bergopwaarts in de buurt bij het meer van Annecy. Superleuk zwembad met een goed restaurant erbij. Lopend net wat te ver van het meer af vanwege de helling, maar geen straf om met de auto te gaan want de omgeving is prachtig!
BBQ toegestaan | Beschikbaar |
Parkeerplaats | Beschikbaar |