/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03240000-03249999%2FE3244588.jpg)
Municipal Le Pre du Moulin
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00880000-00889999%2FE888908.jpg)
Municipal Le Pre du Moulin
We hadden voor twee nachten een chaletje gehuurd in op deze camping waar ook enkele houten chaletjes staan. De mevrouw beloofde ons een tweepersoonsbed, maar dat was eigenlijk een bed met een opklapbedje ernaast. We sliepen in de keuken. Sanitair zit in een apart gebouwtje. Best leuk chaletje, maar toen we plotseling terug naar Nederland moesten na 1 nacht, kregen we het geld voor de tweede nacht niet terug. We hadden immers betaald en dat kon niet meer worden teruggedraaid. Het dorpje is wel aardig, in het hoogseizoen zijn er wat winkeltjes open, in de stad slechts 1 restaurantje (een pizzeria die overigens erg lekker eten had en goedkoop was) Dit restaurantje zat dan ook stampvol.
De camping caravaning Municipal 'le pre du Moulin'in Louvesc raden we niet aan omdat men er niet flexibel is, het verblijf redelijk duur is ten opzichte wat je ervoor terug krijgt (35 euro p.n.), het vrij koud is (met name voor de zuidelijke ligging in Frankrijk) en er in de buurt betere accomodaties zijn.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |