La Vie Tara
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieLandhuisPrachtig ingericht Ga naar accommodatieLe Marverand
Landhuis Ga naar accommodatieGite Barbier
Landhuis Ga naar accommodatieLes Grands Pres Des Baronnies
Landhuis
La Vie Tara
La Vie Tara ligt in het bedevaardsoord plaatsje Lalouvesc en La Vie Tara is een oud klooster met een prachtige interne kapel waar ook nog een leylijn doorheen loopt. Het klooster omvat een hele grote tuin en erachter loop je zo het bos in met de bijna onvoorstelbaar mooie uitkijkpunten over heel de Ardèche. Als het helder is kun je de Mont Blanc ook zien. Wil je het leven en jezelf begrijpen dan is dit de uitgelezen spirituele plek. Een 'thuis' gevoel. Fred en Patricia leven vanuit onvoorwaardelijke liefde en dat is voelbaar. Daarbij is Fred kok en kookt met passie, het eten is dan ook voortreffelijk. Ik ben er 6 dagen geweest en ik voel me herboren, beslist een aanrader dus ik kan ook niet anders dan tienen geven.
Nederlandse eigenaren die je echt in de watten leggen. Heerlijke maaltijden, mooie kamers en sfeervolle ontmoetingsruimtes. Om dit voormalige klooster ligt een ruime tuin plus terras. Het uitzicht is adembenemend en in de omgeving is genoeg te zien en te beleven. Een echte aanrader dus.
We hebben hier 1 nacht geslapen. Een super locatie met een enorme tuin. We werden direct super vriendelijk ontvangen. De sfeer was heel relaxed en huiselijk. We kregen een zeer ruime familiekamer met twee slaapkamers. Er werd heerlijk een driegangen diner voor ons gekookt. En het ontbijt was ook heerlijk. Onze kinderen hebben zich hier ook super vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
La Via Tara ligt in het mooie dorp Lalouvesc op ruim 1000 meter hoogte. Daarvandaan kijk je over de Rhône vallei en zie je in de verte de Alpen liggen. Bij helder weer kan je vanaf het hotel de Mont Blanc zien liggen. Het hotel ligt op een groot perceel met mooie tuin en je hebt allerlei hoekjes en plekjes waar je kunt ontspannen. Fred en Patricia doen hun uiterste best om iedereen naar het zin te maken. Hotel heeft een gezellige warme uitstraling (niet steriel). Mooie ruime bibliotheek met open haard. Ook mooi is het originele kapel wat aan het hotel vast zit. Dit kan dienst doen voor gezelschappen voor een cursus of bespelen muziekinstrument (akoestiek!).
Zeer mooie ligging en mooi gebouw. Fred en Patricia zijn zeer gastvrij en zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Zo staken zij de open haard aan in de bibliotheek en konden wij ontspannen onder het genot van een wijntje. Diner was zeer smaakvol en gezellig. Ontbijt is prima. Kortom: een zeer goede accomodatie.
Een heel mooi oud klooster met een zee van ruimte er om heen. Het klooster ligt op meer dan 1000 meter wat bij helder weer een fantastisch uitzicht geeft op de Alpen. In de omgeving worden veel oude SNCF spoorbanen gebruikt voor Velorail, een fantastisch ervaring voor zowel ons als onze kids. Het personeel is behulpzaam en de kok kookt de sterren van de hemel...heerlijk om terug te komen en het eten staat klaar. Wij komen hier zeker terug! De kids hebben genoten van de ruime tuin en hebben een poging gewaagd een boomhut te bouwen.
La Vie Tara info
- HuisdierenBeschikbaar