Over Camping Le Champ Long
Intro
Een unieke ervaring wacht bij Camping Le Champ Long in een rustige en zonnige omgeving nabij het Nationaal Park Ecrins. Deze camping heeft een ontspannen, familiale sfeer en biedt volop buitenactiviteiten in de frisse berglucht. Met de nabijheid van prachtige meren en uitstekende wandelpaden is deze plek perfect voor wie van natuur en avontuur houdt. Geniet van de faciliteiten zoals twee zwembaden en georganiseerde animatie voor jong en oud.
Locatie en omgeving
Camping Le Champ Long ligt in de regio Isère, slechts 2 km van de betoverende meren van Monteynard en Sautet. Hier kan je genieten van de natuur en volop activiteiten ondernemen zoals zwemmen, vissen en wandelen. De camping bevindt zich in een schilderachtige bergomgeving, ideaal voor degenen die de pracht van de Alpen willen verkennen. Om te arriveren, is de camping goed bereikbaar met de auto, en de nabijgelegen dorpen zoals La Salle en Beaumont bieden charmante uitjes en authentieke Franse cultuur.
Services en faciliteiten
Bij Camping Le Champ Long zijn er tal van faciliteiten om vakantiegangers een onvergetelijke tijd te bezorgen. Geniet van vers brood en gebak, met ook mogelijkheden voor afhaalmaaltijden. In het hoogseizoen worden er diverse animaties georganiseerd voor zowel kinderen als volwassenen, van thema-avonden tot karaoke. Voor de sportieve types zijn er twee zwembaden, een multisportterrein en verschillende wandel- en fietspaden in de buurt. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of de speelkamer. Er zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen en Wi-Fi is gratis beschikbaar op de camping. Voor de culinaire liefhebbers zijn er collectieve barbecues, en je kunt ook fietsen huren voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving. Camping Le Champ Long biedt een wasruimte voor de praktische zaken.
Wist je dat Camping Le Champ Long zich perfect leent voor een bezoek met het gezin of vrienden? De camping biedt verschillende soorten standplaatsen, inclusief voorzieningen voor gehandicapten. Honden zijn welkom, wat het ideaal maakt voor dierenvrienden. Bekijk de activiteiten en faciliteiten die beschikbaar zijn in het hoogseizoen! De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Wasmachine
Adresgegevens | Chemin du Bas Beaumont, 38350 |
Camping Le Champ Long
Wat een geweldig mooi plekje. Het uitzicht op de bergen en de rivier is prachtig en elk plekje voor een tent is uniek. Je drinkt geen Frans chloor water uit de kraan, maar bergwater uit een kraantje bij je tent.
Het personeel is super aardig en behulpzaam.
Het zwembad is vernieuwd, het sanitair splinter nieuw en wordt goed schoon gehouden.
Ons kind geniet hier met volle teugen.
Wij willen hier niet meer weg:)
Hele mooie staanplaatsen op de camping. Ruim en privé, je zit hier niet hutje humtje op elkaar .Zwembad heeft een voortreffelijk uitzicht en wordt netjes bijgehouden. Sanitair laat te wensen over. Wordt nauwelijks schoongemaakt. Zeepdispenser altijd leeg. ( in corona tijd). Speeltuin valt uit elkaar van ellende. Personeel niet heel vriendelijk.
Pluspunten wegen wel op tegen de min punten. Maar door slechte staat van het sanitair geen 4 sterren waardig, die ze wel claimen te hebben.
heerlijke franse alpen camping op een super mooie ligging, vriendelijk personeel, mooi gelegen zwembad, mooie kampeerplaatsen.
komen hier door de jaren steeds terug. aanrader voor 1 dag op doorreis of langer verblijf.

Bonjour,
Nous avons reçu en cadeau la smartbox TENTATIONS à deux et nous avions choisi de séjourner au "camping le champ long", la nuit du 17 au 18 septembre 2016 mais une fois arrivé sur place la description de la smartbox n'était pas du tout conforme :
- Personne à la réception (obligé de toquer),
- Restaurant fermé pour cause de travaux,
- Un mobil home très vieux avec une odeur de renfermé ainsi qu'une hygiène qui laissé à désirer.
- Dès l'entrée nous avons constaté une cuisine très vieillotte avec une télé minuscule ainsi qu'un jour entre la fenêtre et le mur + très mal isolé.
- La salle de bain était très petite : lampe défectueuse, quasiment pas de papier toilette....
- Et le plus inamissible une chambre minuscule (moins de 10 m²) avec la seule chose comme ameublement "un lit" sans oreillers et une couette qui n'était pas propre.
De plus la réceptionniste nous as menti sur le fait que votre service client était fermé le samedi !!!
Leuke camping met een prachtig uitzicht over de bergen! Wij hadden een stacaravan gehuurd. Deze stond wel op een apart stuk net buiten de camping, maar daar hebben wij niks van gemerkt. Met de auto was er een aparte opgang, zodat we sneller bij de caravan kwamen. Hierdoor had je veel privacy, zeker omdat wij de laatste caravan van het rijtje hadden. Te voet kon je binnendoor terug naar de camping lopen waardoor je erg snel bij de receptie, het winkeltje en het zwembad was. De caravan was netjes en schoon. wij hebben erg genoten van ons verblijf. De camping is een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.
Mooie terassen om te staan, wij waren met een tent, twee nachten. Personeel redelijk vriendelijk. Sanitair dramatisch, kan echt niet. Leuk zwembad met een fantastisch uitzicht over de bergen en het dal. Zeer rustig midden in augustus. Borden met beoordelingen allemaal overplakt met een recent jaartal.... Vergane glorie.

RCN La Bastide en Ardèche
CampingCamping Ciela Village Le Colporteur