Maeva Résidence Bellecôte
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Maeva Résidence Bellecôte voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Ruimte
- Hygiëne
Appartement info
- Draadloos internet
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementFenomenaal23 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieDormio Resort Les Portes du Grand Massif
AppartementFantastisch33 reviewsPrachtige kamers
- Anne10-02-2019
Luxer dan thuis!
Super verblijf met alle nodige voorzieningen! Heel schoon en heb eigenlijk niets gemist. Je loopt de deur uit en je staat zo op de piste met de gezellige barretjes en restaurantjes. Ook voor de après skiërs voldoende mogelijkheden om los te gaan. Alle voorzieningen zitten in het complex dus je hoeft de deur niet eens uit voor je boodschappen! En zelfs nog voor de liefhebbers een zwembad voor de deur.
- Hygiëne
- M.N. Dorff17-02-2016
Sobere accomodatie. Fantastische ligging
In de vakantieperiodes erg lange wachttijden bij de receptie. Ook moet je lang wachten op de sleutel van je appartement. Verder is de liggen van het appartement goed. Je loopt zo vanuit uit appartement naar de liften. Verder is een appartement met uitzicht op de piste 50 euro extra. Dit werd niet vooraf gemeld door Maeva
- Esther17-02-2016
Prima, en zeker voor die prijs
Super die zondag-zondag aankomst/vertrek! Al zou de check-in wel veel sneller kunnen. Gebouw wel erg gehorig, maar zal bij leeftijd horen. Meer dan voldoende bergruimte. De ski-locker beneden is wel veel te klein voor 4 personen. Handig de liften per etage. En winkels onder in gebouw, je hoeft deur niet echt uit. Leuk ook dat (buiten) zwembad inbegrepen is bij verblijf.
- ingrid09-04-2015
Tot aan de deur skien!
Perfecte ligging aan de piste. Redelijk ruim met overal voldoende bergruimte. Koken wat lastiger op 2 elektrische kookplaten. Supermarkt in het complex (met redelijk ruim aanbod) als ook een patisserie voor verse broodjes in de ochtend. Goede restaurants echter om de hoek. Douche was warm. Appartement was goed warm door elektrische verwarming in badkamer, slaapkamer en woonkamer.
Voor piste-zicht betaald men een toeslag, maar is het waard!- Prijs/kwaliteit
- Jaap01-05-2014
Zeer matig
Appartementen wel ok, ligging goed. Service slechtste dat ik heb meegemaakt op wintersport. Rond 21u pas een sleutel, terwijl we er zelf om 7u weg gepest worden. Wat gebeurt er dan in die 14 uur? Schoonmaken lijkt me stug, wij lieten het schoner achter dan we het vonden. En we kregen ruim e150 niet terug aan borg, zonder uitleg of reden, hoewel, er was één spatel gesneuveld... Ik voel me bestolen.
- heer de Bie24-03-2014
Mooi centraal gelegen locatie binnen Paradiski
Het dorp is mooi centraal opgebouwd rond de centrale van 1 gondellift, 3 stoeltjes en een sleeplift. Accomodatie is van oude "Franse" kwaliteit, kleine appartementen, en echt op leeftijd. Maar de prijs / kwaliteit klopt wel. Weinig moggelijkheden voor Apres ski, en zeer hoge prijzen op de terrassen die er zijn.
Appartement Maeva Résidence Bellecôte info
- Balkon terrasBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- WasmachineNiet beschikbaar
- VaatwasmachineNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Adresgegevens73210 Plagne Bellecote, F-73210