Chambres d'hôtes Au creux du Chambon
- Ruimte
Landhuis info
- Draadloos internet
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Landhuis Chambres d'hôtes Au creux du Chambon voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieChateau Les Bardons
Fantastisch46 reviewsPrachtig ingericht Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Sven14-08-2016
Onze eerste B&B ervaring was heerlijk
Als trouwe kijkers van het VTM-programma (B) "Met 4 in bed", kregen we in de loop der jaren al een goeie indruk over positieve alsook negatieve eigenschappen van een B&B. Dit was voor ons dus onze eerste echte B&B- ervaring, en wat voor één! Super vriendelijke mensen, zeer behulpzaam in alles, zijn de Engelse taal ook machtig wat een groot pluspunt is voor vele Europese toeristen. Prachtige ligging, echter moeilijk bereikbaar door zeer steile en smalle weggetjes. Het was voor Michel en Virginia ook hun eerste ervaring met kinderen (11 en 14), maar ze gaven ons een compliment over de goede opvoeding omdat ze zich zo voorbeeldig gedroegen. Ik vermeld dit er even bij omdat de B&B niet echt gericht is naar kinderen toe. Het typisch Franse ontbijt met honing en huisgemaakte confitures viel ons telkens wel iets te zoet uit. Wij houden meer van andere charcuterie op de boterham, maar dat is gewoon een cultuurverschil, want alles was overigens zeer lekker. Aanrader voor de levensgenieter!!!
- Ligging
- VaatwasmachineNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Adresgegevens252 Montée de Jamelle, F-07260