Laagste prijsgarantie
7.1GoedScore uit 42 reviews
    Activiteiten
    Onderkomen

Over P&V Resort Le Rouret En Ardeche

Ontdek de charme van P&V Resort Le Rouret En Ardeche, waar ontspanning en plezier naadloos samenkomen. Dit unieke resort biedt een oase van rust met zijn adembenemende zwembadcomplexen, ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Of je nu zoekt naar avontuur op de waterglijbanen of wilt ontspannen aan de zwembadbar, hier vind je het allemaal. Een perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie!

De ligging

P&V Resort Le Rouret En Ardeche ligt in het pittoreske Le Rouret, een ideale locatie voor gezinnen. Omringd door de natuur, biedt het resort een rustige omgeving terwijl het toch gemakkelijk toegankelijk is. Hoewel de afstand tot het dichtstbijzijnde strand niet direct vermeld wordt, nodigt de locatie uit tot het ontdekken van de lokale schoonheid en bezienswaardigheden. De charmante stadjes en het rijke landschap in de omgeving zijn perfect voor uitstapjes. De toegang tot het resort is eenvoudig, of je nu met de auto of het openbaar vervoer komt, waardoor het een handige keuze is voor reizigers. De afstand tot de dichtstbijzijnde luchthaven wordt niet gespecificeerd, maar de centrale ligging zorgt voor een probleemloze aankomst en vertrek.

P&V Resort Le Rouret En Ardeche biedt een breed scala aan faciliteiten die je verblijf onvergetelijk maken. Met 545 kamers, 6 appartementen, en studio's belooft het resort voor elk wat wils. Het zwembadcomplex is het echte hoogtepunt, met zoetwaterzwembaden, deels verwarmde binnen- en buitenbaden en speciale kinderzwembaden. De avontuurlijke waterglijbanen en ontspannende whirlpool zorgen voor plezier en ontspanning voor alle leeftijden. Voor wie actief wil blijven, is er een uitgebreid aanbod aan sport- en spelactiviteiten, waaronder tennis, boogschieten, en de mogelijkheid om fietsen te huren. Binnen biedt het resort faciliteiten zoals een fitnessstudio, bowlingbaan en zelfs een bioscoop. Voor de kleintjes is er een speelplaats en een miniclub, terwijl volwassenen kunnen genieten van de spa en sauna. Met faciliteiten die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers, streeft het resort ernaar om een gastvrije omgeving voor iedereen te creëren.

In P&V Resort Le Rouret En Ardeche is de culinaire ervaring net zo divers en uitnodigend als de faciliteiten. Met een niet-rokersrestaurant dat is voorzien van airconditioning, biedt het resort een aangename eetomgeving voor iedereen. Of je nu zin hebt in een uitgebreid ontbijt, een lichte lunch of een smakelijk diner, de keuze is ruim. Van buffetten tot gerechten à la carte en speciale kindermenu's, de keuken voldoet aan alle wensen. De bar en het koffiehuis zijn de perfecte plekken om te ontspannen met een drankje. Voor diegenen die op zoek zijn naar een allesomvattende ervaring, biedt het resort opties zoals halfpension en volpension, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over maaltijdplanning.

Bij P&V Resort Le Rouret En Ardeche is het goed om te weten dat de accommodatie mogelijk niet volledig geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit, hoewel er voorzieningen zijn om de toegankelijkheid te vergemakkelijken. Het resort accepteert diverse creditcards, waaronder American Express, Visa, Diners Club en MasterCard, voor een probleemloze betalingservaring. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

FranceComfort - AlpChalets Portes du Soleil

9.5
    Vakantiepark
    FrankrijkRhône - AlpsAbondance (Haute Savoie)

FranceComfort – AlpResort Portes du Soleil

9.3
    FrankrijkRhône - AlpsLa Chapelle d' Abondance

Domaine de Sévenier

8.9
    Vakantiepark
    FrankrijkRhône - AlpsLagorce ( Ardèche )

Les Rives de l'Ardèche

Vakantiepark
    FrankrijkRhône - AlpsVallon Pont d'Arc (Ardeche)

Village Huttopia Sud Ardèche

Activiteiten
    Onderkomen

Nooit meer!
Door Kenny op 23-08-2022

We konden pas om 18u30 in ons huisje ipv 17u, dit met 3 kinderen waarvan 1 baby van 7 maanden!!
Bij aankomst in het huisje was er geen babybed omdat we onze babykit niet gekregen hadden (hiervoor 80€ betaald). Het duurde 2 dagen om dit in orde te brengen! De Babykit is zeker geen aanrader! Van ons huisje moesten we 134 trappen met de buggy doen als we gingen zwemmen, ONVERANTWOORD!! Dan maar beginnen de auto nemen met de kinderen om naar het 2de zwembad te rijden omdat we dit veiliger vonden!
Op de 6de dag een nieuwe parasol moeten halen, daarvoor ben ik ook 3x (8u, 15u en 20u) naar de receptie moeten lopen omdat we nog steeds geen nieuwe parasol hadden gekregen.
De manager van het park was onvriendelijk!
Huisjes snikheet en super klein! Kamerdeur boven kon niet dicht omdat het bed ervoor stond!
Het beste aan deze vakantie was de propere zwembaden, de propere huisjes en snackbar Bob's (tussen het zwembad en de minigolf).

Parfait
Door Serge op 22-07-2019

Endroit familial, dans un très bel espace naturel
Logement spacieux, lumineux et très agréable avec notamment la terrasse pour les petits déjeuners et les dîners en plein air
Beaucoup de choix pour les activités, piscines très bien entretenues et bowling très sympa
Personnel sympathique
Je reviendrai avec plaisir

Tranquillité, amabilité du personnel
Door PEREZ op 22-07-2019

trés beau cadre bien entretenus,trés bon emplacement les logements sont vastes et accueillants et la wifi fonctionne parfaitement (2 ados avec nous) le personnel est toujours souriant et a l'écoute.

P&V Resort Le Rouret En Ardeche

Genial
Door Faubert op 18-07-2019

Nous avions réservé pour 7 jours et avons prolongé de 5 jours.
Le cadre est magnifique et le centre set tres bien entretenu. L equipe est très sympa. Il y a 2 complexes piscine ; celle du village avec coin enfants couloir de bouées et nage. Le second du chapiteau permet de nager et s amuser.
Le club ados super. Bref nous avons adoré

Au calme et en pleine nature
Door Breme op 17-07-2019

C'était un très bone séjour familial avec nos enfants et adolescents. Ils ont eu beaucoup d'activités dans le centre et en dehors aussi. Le village vacances est dans un très beau cadre en pleine nature et les piscines sont superbes et bien entretenues. Notre logement donnait sur une très belle vue dégagée. C'était un très bon séjour familial pour tous.

een ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen
Door NIco Matthys op 01-09-2018

Le rouret is een mooi onderhouden park. De huisjes zijn heel klein, maar wij hadden er 1 geboekt voor 6 pers. (voor 2 volw. en 2 kids). Hierdoor hadden we 2 slaapkamers, en 2 (kleine) badkamers (bad+douche). Het huisje was wel proper en alles wat er moest zijn,was aanwezig (handdoeken,bedlinnen,keukenset,zelfs een ventilator en vaatwastabletten).wel een klein terras bij het huisje (+luidruchtige buren tot 's avonds laat!). lekker ontbijtbuffet (wel dagelijks hetzelfde,maar voldoende keuze om te kunnen afwisselen). 1 x ook geboekt voor het avondbuffet: lekker en veel variatie. Gratis water! Vriendelijk personeel, voldoende animatie, maar jammer genoeg enkel in het Frans, waardoor onze kleine kids er niet veel aan hadden. Voor ons was het park een goede uitvalsbasis om andere steden te bezoeken, met de proper onderhouden zwembaden als leuke afkoeling. De eerder geschreven reviews hadden ons wat afgeschrikt,maar naar onze mening onterecht!