Résidence P&V La Forêt

We hebben de beste aanbieders voor Résidence P&V La Forêt voor je op een rij gezet:
Résidence P&V La Forêt
Je moet zelf veel schoonmaken voor je uitcheckt. Verder is wel alles aanwezig en is het erg netjes. Hele goede ligging naast de piste en een eigen kast voor skispullen in de skikelder.
Receptionisten zijn heel aardig en spreken goed Engels. Circa 100 m van piste. Complex ligt tegenover lift die naar Flaine Forum gaat (voor boodschappen dus heel handig). Je mag met auto naar appartement rijden om spullen te lossen (1,5 uur), daarna parkeren op één van de parkeerplaatsen. In Flaine is veel meer te doen dan 20 jaar geleden. Gezelliger dan ik gedacht had. Appartement is klein, maar voor 4 personen in 6-persoonsappartement is goed te doen. Veel bergruimte. Keukenspullen uitgebreid. Matrassen zijn erg hard. Wifi verbinding was matig.

Résidence P&V La Forêt
Prima verblijf, appartement was al om 14uur beschikbaar, schoon, redelijk wat opbergruimte, via lift en skilockers binnen 15 minuten met het hele gezin op de piste.
Minpuntje: uitklapslaapbank in de woonkamer niet geschikt om op te zitten danwel te liggen. Wij hebben het matras op de grond gelegd, en de stoelen van het balkon ook binnen gebruikt. De vaatwasser waste niet echt schoon, dus regelmatig met de hand over gedaan.
Pluspunt: In een vd drukste skiweken (carnaval) totaal geen overlast gehad binnen of buiten de accommodatie van feestende vakantiegangers. Is wellicht niet de doelgroep. Verbaasden ons dat we op twee drukke punten na, bijna nergens in het gebied hoefden te wachten bij de skiliften......
Netjes appartement met vriendelijk personeel. Met 5 personen is het wel krap maar voor een week prima te doen. Voordeel is dat je per appartement een eigen kast heb voor het opbergen van je ski of snowboard met schoenverwarmers. Leuk en gevarieerd skigebied. Apres ski is niet echt aanwezig in Flaine maar gezellig een drankje doen kan er zeker.
Een prima appartementencomplex vlak aan de piste. Kamer (2-k.app) is niet groot voor 5 pers. maar voor een lang weekend prima te doen. Keukentje aanwezig mét vaatwasser en complete inboedel. Winkel in het complex is verschrikkelijk duur. Broodjescorner wordt door NL studenten gerund is prijs/kwalt. prima. De pizzazaak is heel goed en voor een red. prijs. Geen overlast gehad van dronken jongeren of lawaai en zaten op 1e verdieping. Maar ja, veel jongeren waren er toen nog niet. In Flaine zelf is niet veel te doen na het skiën.
Cafe | Niet beschikbaar |
Bars | Niet beschikbaar |