Tijdelijk geen boekingskosten

Les Lavandes

8.9FantastischScore uit 34 reviews

Heerlijke camping
Door Merijn op 01-09-2023

Heel fijne rustige camping met nieuwe vriendelijke eigenaren sinds 2019. Wij hebben gekampeerd. De plekken zijn niet supergroot maar groot genoeg voor onze tent met 5 personen. Heerlijk zwembad, mooie omgeving en je kan ook lekker wat eten op de camping. De kinderen konden heerlijk spelen en zwemmen. Kortom een aanrader!

Rustige kleine camping in fantastische omgeving
Door Oldenburg op 10-08-2021

Wij hebben met twee kinderen (9 en 12) een chalet gehuurd. Dit was prima in orde, schoon en bijna in nieuwstaat. Het zwembad is niet groot, maar wel keurig (opgeknapt, de foto's hier zijn oud) en volgens ons gloednieuwe bedjes. Er zijn altijd bedjes beschikbaar. De eigenaren (andere mensen dan op de foto's) zijn vriendelijk en behulpzaam. Het eten is prima, geen grote keuze. Het is op de camping rustig en stil, geen overlast van geluiden en buren. De omgeving is geweldig en vanaf deze camping kun je van alles in de omgeving bezoeken, zoals Privas, Aubenas, Isla Cool Douce, Ardeche, Balazuc, kanoën en nog veel meer. Het dorpje Darbres stelt verder niet veel voor.

Superplek.
Door Erik Gorter op 02-08-2019

Een erg fijne rustige camping. Als we alleen waren zonder kinderen waren we zeker gebleven. Alleen kinderen vonden het saai, maar het zijn ook beginnende pubers. Mooi gelegen en heerlijk rustig met een super verzorgd sanitair. We kwamen laat aan maar konden nog eten om half 10. Heerlijke pizza's, echt een aanrader. De plek waar wij stonden was behoorlijk krap, maar waren blij dat we een plek hadden. Eigenaars waren superaardig en behulpzaam. Zijn vertrokken voor de kinderen anders waren zeker gebleven. Frankrijk zoals het moet zijn. Kleine tip voor eigenaren, vlakke plekken zijn beter voor tenten en caravans. Denk dat het nog beter hierdoor zou lopen.

Heerlijk relaxed campingsfeer
Door Richard Somers op 20-09-2016

Heel fijn en behulpzaam personeel, goede sanitair, goede prijs kwaliteit verhouding, dagelijks heerlijk brood, grote campingplekken met veel schaduw.

Fantastische leuke kleine camping
Door Ben van den Bisen op 23-08-2016

Geweldig leuke kleine camping. Leuk zwembad en prachtig terras. De eigenaars zijn ontzettend aardige mensen. We overwegen om deze camping als vaste uitvalbasis te gaan gebruiken om onze vakanties te vieren.

Campingplaatsen zijn veelal in de schaduw, badhuis wordt goed schoongehouden. Je kunt op het terras een eenvoudig menu krijgen met een fantastisch uitzicht.

Een tip is wel dat in het kleine badhuis de hurkwc's vervangen zouden moeten voor normale wc's. In het grote badhuis zijn overigens de wc's wel normaal.

Remerciements
Door TROUVE ANNE-MARIE op 29-07-2016

Je tenais à remercier les propriétaire du camping des Lavandes , nous avons été chouchoutés , un beau chalet très bien ombragé avec une vue magnifique, un peu à l'écart ,ce qui était parfait vu nous avions un petit chien ,les emplacements sont spacieux chacun à son petit coin à lui, le calme et la tranquillité étaient au rendez-vous, une jolie piscine et les soirées sont sympathiques avec des propriétaires toujours disponible et très agréables.

Le Ranc Davaine

8.1
    FrankrijkRhône - AlpsSt. Alban-Auriolles (Ardeche)

Camping L'Idéal

8.4
    FrankrijkRhône - AlpsLathuile (Haute Savoie)

Ciela Village Domaine Le Pommier

7.9
    FrankrijkRhône - AlpsVilleneuve-de-Berg (Ardèche)

La Ravoire

8.9
    FrankrijkRhône - AlpsDoussard (Haute Savoie)

Aluna Vacances (Glamping)

Camping
    FrankrijkRhône - AlpsRuoms / Sampzon (Ardèche)

RCN Belledonne

8.5
    FrankrijkRhône - AlpsLe Bourg d'Oisans

Camping La Roubine

8.9
    FrankrijkRhône - AlpsVallon Pont d'Arc (Ardeche)

Camping Champ Tillet

8.3
    FrankrijkRhône - AlpsMarlens (Haute Savoie)

Camping-informatie
Naturistencamping