7.4GoedScore uit 49 reviews
    Ruimte

Over MMV Le Domaine du Lac

Ontdek MMV Le Domaine du Lac, een oase van rust en plezier, perfect voor elke vakantieganger die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring. Dit hotel staat bekend om zijn adembenemende zwembad en nabijheid tot het strand, belovend voor zonliefhebbers en waterenthousiastelingen. Duik in de verfrissing of ontspan op het zachte zand; MMV Le Domaine du Lac biedt het allemaal.

De ligging

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Balkon terras

7.4GoedScore uit 51 reviews

Ruimte

WAARDELOOS
Door Boos op 09-08-2018

Waardeloos park, huisje was vies bij aankomst meteen met zijn allen gaan poetsen, servies niet compleet, keukenkastje hangt scheef, wc en badkamer stinken, 4 persoonshuisje en dan is er een klerenkastje waar 1 persoon xijn kleren in kwijt kan, wasrek was stuk, voordeur gaapt. Klachen bij de receptie heeft geen zin die luisteren niet naar je of je nu engels of frans spreekt zijn zeer onvriendelijk eigenlijk gewoon bot. Restaurant en bar zouden open zijn maar helaas alleen voor semenairs of grote groepen (dit is echt een lachertje) Aan het zwembad ligt een barretje maar deze gaat open wanneer de eigenaar zin heeft. In de omgeving is niks te doen. Touroperator waar bij wij voor de eerste keer en ook meteen de laatste keer hebben geboekt doen helemaal niks met onze klacht. WAARDELOOS

Waardeloos !!!
Door Gerd Renkema op 03-07-2018

Rommelig, onverzorgd park. Idiote openingstijden van de receptie, pas vanaf 17.00 uur kun je aankomen. Bij de receptie zien ze je liever gaan dan komen, vrijwel geen Engels te verstaan. Het park heeft een zogenaamde hotelfunctie... Dit houdt in dat gedurende de hele week het een komen en gaan is van de witte, snel rijdende busjes met werklieden die bijna in je tuin parkeren. Eigen auto kon niet in zicht bij het huisje staan. Huisje zelf is netjes. De snel rijdende auto,s maken het zeer kind onvriendelijk. Naast het park ligt een schietbaan, hele weekend net of er met voetzoekers wordt gegooid. Onverwarmd zwembad, veel te klein en geen parasols. Op deze camping krijg je geen vakantiegevoel.... Slechte WIFI. Ook geen info over omgeving aangeboden. Valence ligt dichtbij (8 km) Het was voor ons teleurstellend om op zo,n park te verblijven, en raad een ieder aan hier niet naar toe te gaan, echt een afknapper van jewelste !

Graag nog eens terug!
Door Tiny op 27-04-2018

Heerlijk ruime schone appartementen op de begane grond met terras, 2 slaapkamers, 2 badkamers, goed ingerichte keuken. Heerlijk zwembad met massagestralen. Vriendelijk personeel. Goed restaurant. Binnenzwembad met Turks stoombad en sauna. Prima uitvalsbasis naar Ardèche, Drôme, Grenoble, etc. Mag wat meer begroeiing hebben, dan valt het geluid van de snelweg ook minder op.

Voor 1 nachtje te doen, als vakantie een afrader
Door Tulp op 24-07-2017

Of wij hadden het slechtste huisje van het kleine parkje of alles is zo dat weet ik niet. -Dikke kier en rammelende voordeur.

• vaatwasser kon alleen open als je hem iets scheef draaide
  • vriezer was deur stuk waardoor koelkast elke keer wat nattigheid van de vriezer in liep. En koelkast zelf sloot niet goed meer
  • schimmel in badkamer vloeren en plafond kwam los
  • airco vol stof en viezigheid
  • keukengerei erg weinig niet eens onderzetters of goede pannen
  • plank die schuin hangt omdat die los laat
  • niet alle verlichting deed het, er zat of kapot of geen lampje in

Ruimte was prima, 2 slaapkamers met beide een badkamer met douche en wasbak en blaas verwarming en raam. 1 toilet apart in het huisje. En een slaapbank stond in woonkamer. Wij waren op door reis van Spanje naar Nederland met 4 volwassenen en 2 kinderen, en waren dus maar kort in dit huisje. Had er ook geen dag langer willen zitten.

Geen tweede keer
Door E.J.van der Meer op 26-06-2016

De huisjes zijn modern en voorzien van het hoogstnoodzakelijke. De keukeninventaris is voor Franse begrippen voldoende.Voor Nederlanders is het aan te raden om zelf b.v. placemets mee te nemen, een fatsoenlijke braadpan, onderzetters voor pannen, houten keukenlepels e.t.c. Er moet worden gekookt op twee electrische kookplaten wat geen sinecure is. Wij hebben dit vier weken kunnen volhouden. Voor een gezin niet aan te bevelen. Het personeel is vriendelijk echter wel. erg vrij door onaangekondigd ons huisje te betreden en spullen uit de keukenlade mee te nemen. Wij hebben dit gemeld echter men deed er niet veel mee. De op de foto,s zichtbare parasols zijn er niet.Het waait hier vaak te hard was de uitleg. Buiten in de zon zitten is zo wel lastig. De menukaart van het restaurant is zeer beperkt en er is geen sprake van wisselende menu,s.

Geweldig voor een overnachting
Door Anita op 13-05-2016

We hebben hier één nacht doorgebracht op doorreis naar Spanje. Bijzonder vriendelijk in goed Engels ontvangen bij de receptie. Wifi werkte prima.

Fijne, ruime en schone bungalow met super fijne douche. Bed was ook goed, maar hele dunne kussentjes. Auto kon voor de deur geparkeerd worden. Voor de deur een springkussen en het buitenbad. Er is ook een verwarmd binnenbad waar onze meiden dankbaar gebruik van gemaakt hebben. We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt maar zijn in de ochtend naar de supermarkt (Leclerc) in Valance noord. (5 min) Daar heerlijk verse broodjes gehaald en in het zonnetje op de parkeerplaats opgegeten.

Topovernachting gehad maar langer zouden we er niet willen zijn omdat er in de omgeving niet veel te beleven valt.