Monplaisir
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03090000-03099999%2FE3092136.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03270000-03279999%2FE3275493.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03270000-03279999%2FE3275496.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03270000-03279999%2FE3275494.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03270000-03279999%2FE3275492.jpg)
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Vakantie vieren in de Provence op Camping Monplaisir. In de campingwinkel haal je elke ochtend verse broodjes en op zondag gebraden kip. Ook in het restaurant kun je goed eten. Bij het zwembad vind je een ligweide. Monplaisir is een schone camping die goed wordt onderhouden. Het dorp St. Remy ligt o...
Monplaisir
Wij waren erg te spreken over de netheid van deze camping. Sanitair was altijd netjes. Fijn zwembad met ligweide en voldoende ligbedjes. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Plekken zijn afgescheiden met hagen. Ondergrond van onze plek was van zand en kiezels. Met de enorm harde wind die er stond, was dit wel vervelend. Maar dat was dan ook het enige minpunt.
Voor ons wat we zoeken en verwachten van een camping. Niet mega groot. Drukke campings hoeft voor ons niet, en deze komt rustig over. Zeer mooi zwembad, goede ligbedden met ligweide en voldoende schaduw. Sanitair heel netjes, poetsvrouw verdiend een dikke👍 Winkeltje aanwezig, klein restaurantje met afhaal. En de mensen van de receptie zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ze proberen wat je vraagt na te komen. Wij willen graag nog terug komen.
Zeer complete en nette, middelgrote camping. Camping is zeer netjes onderhouden. Toiletgebouw bij zwembad is zeer netjes en goed. Andere toiletgebouwen iets ouder, maar nog steeds erg netjes en allemaal zeer schoon. Geen toiletbrillen, maar wel zeep en desinfectiemiddel. Toiletpapier uiteraard ook. Zwembad is gezellig en eenvoudig. Bar erbij prima voor eenvoudig avondeten of drankje en hapje in de middag. Dorpje is op paar minuten lopen met goede Intermarche erbij en aantal leuke restaurantjes. Mooie steden (Nimes, Arles, Avignon) en dorpjes (Fontaine de Vaucluse, Cavaillon) op goede reisafstand (max 1u rijden). Winkeltje heeft alles vers en direct beschikbaar voor brood, eieren, vlees, drinken, kaas en een chipje. Voetbalveldje voor de kinderen erbij. Eenvoudige animatie / kidsclub. Mooie nette campingplaatsen. Erg vriendelijke mensen qua personeel en eigenaren. Kortom, absoluut een aanrader.
Monplaisir
Je hebt van die plaatsen in je leven waar je t gevoel hebt dit is goed dit voelt als thuis. Monplaisir is zo’n plaats. We komen hier nu n aantal jaren en ondanks dat de periode rondom COVID-19 zn tol heeft geëist, is dit nog altijd n heerlijke plek om te verblijven. Mijn hart is verpand aan Monplaisir! Ik kan uitwijden over de faciliteiten maar ik zou zeggen kom en geniet van de geweldige hartelijkheid van iedereen van fqmille Daniel. 💖
Prachtige, schone en zeer goed onderhouden camping. Veel privacy, de hagen, bomen en struiken werden mooi gesnoeid/ bijgehouden. Zeer schoon sanitair, geen wc-brillen maar wel op elk toilet ontsmettingsmiddel om toilet te reinigen. Wij hadden plek 125, erg fijne grote plek, boom in het midden die gehele dag schaduw bezorgde. Regenwater na flinke bui trok snel weg de bodem in. Een van de eigenaren reed elke dag rondje over de camping om te controleren of alles in orde was, zeer vriendelijke beheerders en personeel. Milieu straat werd elke week schoongespoten als containers geledigd werden dus totaal geen stankoverlast. Hele dag vérsgebakken (stok)brood en croissants te verkrijgen, bakken ze zelf af. Fijne streekproducten in het camping-winkeltje. Supermarkt Intermarché en gezellige dorp op loopafstand. Heerlijk zwembad met veel ligbedden en fijne ligweide (gras) erbij ook hier ligbedjes. 1 dag was water troebel, werd meteen verholpen.
Perfecte camping! Deze camping zou je overal mee moeten kunnen nemen. Familie Daniel heeft hier een pareltje. We komen hier nu al voor de 4e keer en ook volgend jaar staat deze camping weer op de planining. Hoewel het restaurant niet meer bestaat biedt de bar voldoende opties. Grote supermarkt vrijwel naast de camping en Saint Remy de Provence is een schattig stadje. Het sanitair is top.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |