La Rivière
We hebben de beste aanbieders voor La Rivière voor je op een rij gezet:
RCN Domaine de la Noguière
CampingCamping Les Prairies de la Mer
CampingCamping Sunelia L'Hippocampe
CampingCamping Domaine de Miremer
CampingYelloh! Village Domaine du Colombier (Glamping)
CampingCamping Esterel Caravaning
Winkelmogelijkheden: 8000m
Treinstation: 8000m
Adresgegevens | 596 route des côtes, 04300 |
Review Camping La Rivière
Camping La Rivière biedt een authentieke Franse sfeer, ideaal voor wie het lokale leven wil ervaren. De camping heeft een charmante, natuurlijke uitstraling met oude dennenbomen, hoewel deze wel onderhoud kunnen gebruiken. In de zomer is het erg warm, en verkoeling vinden kan lastig zijn; de rivier stond laag en het zwembad was te klein en vaak minder fris, wat jammer was. Het douchen is beperkt tot twee keer zes minuten per dag, wat enige planning vereist. Het toiletgebouw is gedateerd en de schoonmaak kan beter. De camping is wat rommelig en stoffig, en er loopt een weg langs waar hard gereden wordt, wat soms storend is. Ondanks deze punten is de camping geschikt voor wie van een kort, authentiek verblijf houdt.
We zijn een jong gezin die in augustus 2024 2 weken op deze camping is verbleven. We zijn positief over deze camping en onze accommodatie. Het is een rustige en kleine camping. Er was genoeg vertier voor de kinderen tot de leeftijd van 10 jaar. In de omgeving is er genoeg te doen. We konden goed communiceren met de eigenaar in het Engels. Ze zijn erg vriendelijk. Onze accommodatie (nr 63) was nieuw en is in 2024 gebouwd. Loungeset op het terras, buiten veel ruimte en een gasbbq waar we veel gebruik van hebben gemaakt.
Wij zijn na 2 dagen vertrokken. Hadden 1 week geboekt en betaald maar waren blij dat we konden vertrekken Camping zat vol met buitenlandse werknemers wat geen vakantiegevoel gaf. Alleen zwembad was open verder desolate sfeer. Foto's op de site geven een heel ander beeld. Bij de visvijver leek het wel een vrijstaat. De huuraccommodatie rook vies. Dit kwam door een probleem in het toilet. Vieze toiletpot en verzakte vloer. Bij aankomst alle tuinmeubilair moeten schoonmaken. Keukengerei is een allegaartje. Koffiekopjes hebben een inhoud van 10 ml. 1 week voordat we gingen kregen we een mail van de Franse bank met allemaal vragen over het bedrijf ( van kamer van koophandel nummer tot omzetgegevens?), ING adviseerde ons om het te beantwoorden voor zover we dat konden. Heel raar ( witwas onderzoek?) Dus dat gaf voorafgaand al geen fijn gevoel. Ik heb eerst een klacht bij flowercampings ingediend voor plaatsing op zoover ( geen reactie gehad)
La Rivière
Camping waar het s’avonds vaak gezellig is door leuke animatie. Vriendelijke eigenaren, waarvan er 1 van hen ook vaak meedoet met eens dansje of Karaoke. Kleinschalig waardoor het leuk blijft. Mijn zoon heeft genoten van de visvijver. Mooie ligging met veel bomen en dus schaduw. Punt van aandacht: upgrade nodig van het sanitair.
Zaterdag 29 juli arriveerden we op camping La Rivière. Hoewel we alles al betaald hadden, moesten we nog wel een borg betalen. Dat vonden we wel opmerkelijk. De mobil home die we hadden gehuurd, is prima. Enige kritiekpuntje is het materiaal van de matras. Dat is weinig ademend en dat is vooral als het warm is, wel prettiger. Over t algemeen zijn de avonden fris. Wij hebben een prima verblijf op de camping gehad. De sfeer is goed. Bijna elke avond is er wel entertainment :een bingo avond, karaoke, muziek of een live artiest. Dat is erg leuk en draagt bij aan een gezellige sfeer op de camping. Na 23 uur wordt het stil. Het zwembad is heel aangenaam voor de verkoeling. Er staan strandstoelen en parasols. Een paar ochtenden is er aqua sport in het zwembad. Nabij het zwembad is een mooie plek om te bbq-en. Je kunt ook eten op de camping. Vooraan kun je gezellig zitten. De omgeving is prachtig. Op la Rivière heb je een mooie vakantie!!
Nette kleine camping. We verbleven in een lodge welke echt meer dan keurig was. Goed sanitair, fijne douche. Er was zelfs een hangmat en twee lounge stoelen. De rivier is te ondiep om in te zwemmen, maar heerlijk voor de hond om af te koelen. Ietsjes verder de rivier op was een wat dieper gedeelte waar een beetje gezwommen kon worden. Het zwembad was heerlijk, met genoeg ligstoelen voorzien van parasol. (We hebben drie weken zo’n gehad) Er was heel veel Franse jeugd. De aanwezige Nederlandse gezinnen, hadden kinderen in de leeftijd van de basisschool. Bijna elke avond was er entertainment bij de bar. De kinderen genoten van de discoavond in het zwembad. Er was een gezellige bbq plaats met picknicktafels. Vriendelijke camping eigenaren. Leuke omgeving voor uitstapjes. Al met al is deze camping een aanrader! Als ik een verbeterpuntje zou moeten noemen, zou ik een schaar en een keukenmes aanraden om toe te voegen aan de inventaris. ;)