Tijdelijk geen boekingskosten

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Les Cent Chênes

8.1FantastischScore uit 69 reviews

Prachtige camping en plek, niet geschikt voor kids
Door Marijn op 21-08-2023

Let even op wanneer je naar deze camping gaat. Ga je voor je rust en de prachtige maritimes-alpes en Nice dan is het een aanrader. Ga je met kinderen om ook op de camping een leuke dag te hebben dan is mijn advies blijf weg! Kinderen zijn daar simpelweg niet gewenst. Deze indruk wordt gewekt en bevestigd met allerlei regels. Je mag vooral een hoop niet! Daarnaast zijn er nog een hoop andere regels. Natuurlijk is het belangrijk om met een aantal regels het voor iedereen prettig te houden, maar je kunt ook overdrijven. Er wordt op een niet ontspannen manier met het concept van de camping omgegaan. Kinderen van 2 en 4 maken nu eenmaal geluid, als je helemaal geen geluid wenst is het handiger om dit op de site van de camping te vermelden. Dit kwam op ons wat krampachtig over en wekt irritatie, die ik hier in meerdere recensies teruglees.

Nette, kleinschalige camping.
Door Luuk op 07-08-2023

Nette, kleinschalige camping met mooie beschutte plekken. Warm onthaal en een prima zwembad. Wat verouderd sanitair. Door het relatief grote aandeel chalets, minder camping gevoel.

Kleine, gezellige kamping
Door Sabrina coudeville op 13-06-2022

Heel nette kamping in het groen. Ruime plaatsen met veel privacy. Vriendelijk personeel. Klein zwembad waar je in alle rust kunt genieten.wij hebben volop genoten, en komen zeker terug. Hier beleef je het echte kampeergevoel.

Les Cent Chênes

Des vacances au top!
Door Amélie Quinquenel op 31-05-2022

Nous dormirons sous tente! Le camping est juste magnifique, calme, la piscine super belle! Nous avons fait le plein de jolis souvenirs et reviendrons avec plaisir! Se réveiller avec le son des oiseaux, aucun autre bruit, c'est juste génial !

Leuke kleine rustige camping
Door Arjen op 31-08-2018

Net de review van anderen gelezen en wilde wel iets toevoegen. Het is idd een rustige camping en niet echt voor kleine kids. Al kunnen deze zich er best vermaken maar niet voor langere tijd. Wij stonden er met onze caravan en dan is het zeker een aanrader. Leuke redelijk ruime plekken. Sanitair prima schoon en leuk zwembad. Als je de Cote d Azur wilt bekijken en het achterland dan is het een aanrader. Ligt op een mooie plek net buiten de drukte. Saint Jeanet ligt net boven de camping en zeker het bezoeken waard. Al is het om met grandioos uitzicht te eten in een restaurant. Dus met kids onder de 10 doorrijden en alle andere campeerders, een aander.

Gegokt en verloren.. eenmalig
Door Leo op 10-08-2018

Let even op wanneer je naar deze camping gaat. Ga je voor je rust dan is het een aanrader. Ga je met kinderen dan is mijn advies blijf weg! Kinderen zijn daar simpelweg niet gewenst. Deze indruk wordt gewekt en bevestigd met allerlei regels. Je mag vooral een hoop niet! Daarnaast zijn er nog een hoop andere regels. Natuurlijk is het belangrijk om met een aantal regels het voor iedereen prettig te houden, maar je kunt ook overdrijven. Nog een voorbeeldje. Als je de handdoeken te vies maakt wordt het in rekening gebracht. Vervolgens ligt er een witte badmat in de badkamer, die natuurlijk op een camping in een bosrijke omgeving al na een keer 'vuil' is. Na twee dagen maar snel aan de kant gelegd. Te laat: 10 euro in rekening gebracht bij de eindafrekening. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Een hele aparte ervaring voor ons als ervaren vakantiegangers. Voor ons is deze camping absoluut eenmalig... gegokt en verloren. Kan gebeuren.

Camping-informatie
Naturistencamping