Village Club Les Mas de L'Esterel
We hebben de beste aanbieders voor Village Club Les Mas de L'Esterel voor je op een rij gezet:
Over Village Club Les Mas de L'Esterel
Ontdek Village Club Les Mas de L'Esterel, een paradijs gelegen direct aan het strand van Agay. Dit hotel is een uitblinker met zijn prachtige zwemcomplex inclusief buitenbaden en een speciale zone voor kinderen. Ideaal voor zowel de actieve vakantieganger als de zonaanbidder die optimaal van de vakantie wil genieten.
De ligging
Village Club Les Mas de L'Esterel is prachtig gelegen in Agay, direct aan het strand, waardoor vakantiegangers meteen vanuit hun kamer het zand tussen hun tenen kunnen voelen. Het centrum van Agay, met zijn gezellige winkels en restaurants, is gemakkelijk te bereiken voor wie de lokale sfeer wil opsnuiven. Voor avonturiers biedt de omgeving volop mogelijkheden voor excursies en uitstapjes. Dankzij de beschikbare fietsverhuur in het hotel kunnen vakantiegangers de pittoreske omgeving op eigen houtje verkennen. De dichtstbijzijnde luchthaven bevindt zich op een praktische afstand, wat zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek.
Village Club Les Mas de L'Esterel biedt een uitgebreid aanbod aan faciliteiten om iedere vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Het zwemcomplex vormt het stralende middelpunkt met schitterende buitenbaden en een speciale zone voor de kleintjes. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tal van sport- en entertainmentopties zoals fietsen, mountainbiken, tennis, en midgetgolf. Ook op het gebied van ontspanning staat het hotel zijn mannetje met een wellnessgedeelte, massagebehandelingen, en een zonnebank. Voor de kleintjes is er een miniclub en een fraaie speelplaats. Het hotel biedt tevens een oppasservice, autoverhuur, en een eigen shuttlebus voor gemakkelijke verplaatsing. Met gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes en diverse voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen, zorgt Village Club Les Mas de L'Esterel dat iedereen een zorgeloze tijd kan beleven.
In Village Club Les Mas de L'Esterel kunnen vakantiegangers genieten van een culinaire ervaring in het restaurant, waar dagelijks ontbijt en middagmaaltijd geserveerd worden. Voor wie iets speciaals wenst, zijn er dieetgerechten en speciale menu's beschikbaar. De bar en het koffiehuis bieden de perfecte setting voor een ontspannen drankje na een dag vol activiteiten of zonneschijn.
Vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking kunnen erop rekenen dat Village Club Les Mas de L'Esterel toegankelijk is, met voorzieningen die hun verblijf aangenamer maken. Let op: de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
La Vallée de la Sainte Baume
VakantieparkLe Jardin du Golf
VakantieparkVillage De Montmarsis
VakantieparkLe Clos des Oliviers
VakantieparkP&V Les Restanques du Golfe de St Tropez
VakantieparkLodges en Provence (Glamping)
VakantieparkFranceComfort - Villa's du Verdon
Buitenzwembad
Biljart en/of snooker
Adresgegevens | 1334 Boulevard De La Plage, 83530 |
Village Club Les Mas de L'Esterel
Leuk appartement, mooie omgeving. We voelden ons echter zeer slecht behandeld. Toen we op de laatste dag bij de receptie kwamen voor iets anders zeiden ze daar dat we het appartement schoon moesten maken of 90 euro betalen voor eindschoonmaak. Dit was ons vooraf niet verteld. De ochtend van vertrek kwam een onvriendelijke dame van het park controleren of we wel schoongemaakt hadden en we moesten als twee kleuters met een goedkeuringsbriefje naar de receptie. Nooit meer.