Auberge Du Colombier
- Restaurant
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Auberge Du Colombier voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie27 februari (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 680 Ga naar accommodatie3 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 581 Ga naar accommodatieBest Western La Marina
Fantastisch19 reviewsPrachtige kamers3 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenLogiesp.p. vanaf€ 590 Ga naar accommodatie27 februari (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 751
- bouwman29-08-2007
dit hotel moet het hebben van zijn ligging en zijn restaurant, de kamers zijn nogal eenvoudig en er is geen airconditioning. de prijzen zijn evenwel erg laag voor de rivièra, het terras, de tuin en het zwembad zijn rustig en prima in orde en de bediening vriendelijk.
- Service
- Prijs/kwaliteit
- Eten
- Kamers
- Julia Diebold30-05-2007
Achtung Überfall! Wir haben uns im vergangenen Oktober auf der Durchreise für eine Nacht dort eingemietet. Wir waren auf der Suche nach einem Doppelzimmer mit Zustellbett für unser Kind. Unaufgefordert bot man uns eine Zweiraum-Suite mit Balkon und eigenem Zugang zum Garten für den gleichen Preis an. In diesem Zimmer wurden wir in der Nacht überfallen und beraubt. Vermutlich wurden wir mit Gas betäubt. Da die Polizei keine Einbruchsspuren finden konnte, ist davon auszugehen dass die Täter einen Schlüssel hatten. Weiter möchten wir uns zu diesem Thema derzeit nicht äußern, da ein Rechtsstreit mit dem Hotel ansteht. Das Management weigert sich, die Hotelversicherung einzuschalten.
Hotel Auberge Du Colombier info
- HuisdierenBeschikbaar
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensRoquefort Les Pins, F-06330