9.3FenomenaalScore uit 4 reviews

• Airconditioning
  • Recreatieruimte
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

La Grisonne - Gîtes & Glampingtenten*** Op La Grisonne vier je vakantie ofwel in gîtes, ofwel in glampingtenten. Je viert er vakantie omdat je wil onthaasten, luieren of om het pittoreske van de omgeving te spotten. De gîtes bieden alle comfort en bevinden zich in het hoofdgebouw. Van hieruit be...

Telefoonnummer

Instagram, Facebook

9.3FenomenaalScore uit 4 reviews

Rust en ruimte
Door Katia op 11-10-2023

Prachtige nazomer met vriendinnen, zwemwater was nog heerlijk. Wij logeerden in een gîte uitgerust met alles wat we nodig hadden. Wandelen naar het dorp om te aperitieven, of gewoon op ons eigen terrasje op het uitgestrekte domein van La Grisonne. Jeu de boules, ping-pong, en bijpraten terwijl je de zon ziet ondergaan. Er is grasveld, bos, zwembad, ruimte voor tai chi, lezen, joggen (met stevige schoenen), sjotten. Aan de rand van het bos nog 3 luxe ecolodges die je meer "wildlife"-gevoel geven, maar wij verkozen een verblijf in de smaakvol gerenoveerde 'mas'.

Mooie, leuke, rustige vakantiebestemming
Door Fam. Swinnen op 21-09-2023

Een prachtige vakantie hebben wij gehad op deze idyllische locatie bij de fantastische Muriel en Piet! Wij hebben allen genoten van de heerlijk rustige ligging en het grote, natuurlijke en mooi ingerichte domein. Een weekje in een gîte afgewisseld met een weekje in een ecolodge gaf ons de mogelijkheid beiden te verkennen. De gîtes zijn smaakvol en praktisch ingericht voorzien van alle benodigdheden. De ecolodge was ook bijzonder aangenaam ingericht met veel hout, inclusief 'hartjes'alkoof. De speeltuin, het zwembad, schommel, voetbal- en pingpongtafel, darts, petanquebaan, spelletjes, hertjes, ... zorgden voor vele uren vertier. In de directe en ruimere omgeving ontdekten we mooie wandelpaden, lokale marktjes, geitenboerderij, confiserie, mooie dorpjes, kajakken, ... niet genoeg tijd om alles te ontdekken. Muriel en Piet zijn een grote bron van informatie en doen alles wat in hun mogelijkheid ligt om het verblijf aangenaam te maken!

Geweldig !
Door L. Van Ranst op 17-07-2023

We hebben een geweldige tijd gehad bij Muriel en Piet. Het uitzicht is ongelooflijk, de rust en het zwembad laten u ontspannen als nooit tevoren! Alle kleine attenties zijn een plezier :-) En tot slot, het is duidelijk een prachtige regio voor fietsen, wandelen en eten :-)

Fantastische plek !
Door Bianca Weurman op 06-05-2023

We hebben een heerlijk verblijf gehad op La Grisonne. De gastheer en vrouw Piet en Muriël hebben de gites en ook glamping tenten zeer netjes en smaakvol ingericht ! Er is rust, ruimte en natuur. In de omgeving zijn leuke stadjes met lokale markten. En voor de sportieve vakantieganger. Leuke wandelingen zijn er te maken of kun je de Mont Ventoux beklimmen of opfietsen . Kortom wij raden deze accommodatie Zeker aan !

American Express

EC-kaart