Gasthof Pont-Royal-en-Provence

0 accommodaties

Populair
Gasthof
Frankrijk
Provence - Alpes - Cote d'Azur
Pont-Royal-en-Provence
Verwijder filters

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Wat zeggen bezoekers over

Pont-Royal-en-Provence

3 reviews

9
Fantastische plek
Door van de velde werner op 28-07-2014
Gereisd met oudere kinderen

Zeer goed gelegen! vandaaruit kan je iedere dag een mooie uitstap maken! Gezellige marktjes in de buurt ca 30km. Cassis is zeker meer dan een bezoek waard ca 80km alsook de stadjes gordes en Roussilon ca 30km. Op het domein blijven is niet echt een optie en gaat gauw vervelen! Ook hebben de dorpjes gezellige restaurantjes waar je heel lekker kan eten en helemaal niet duur ong. 15€ p/p

9
Een heel mooi goed verzorgd vakantiedorp!!!!
Door Fam. Heij op 22-07-2008
Gereisd met familie

Wij hebben in juni/juli 2008 2wk doorgebracht in dit mooie goed verzorgde vakantiedorp. Huisjes/appartementen niet al te groot, maar wel voorzien van alle luxe (vaatwasser, kookplaat, koffiezetapparaat etc.) Zwembaden zijn prachtig er is o.a. een golfslagbad, wildwaterbaan v. 110mtr.! In juli en aug. zelfs div. malen een uitgebreide markt in het centrum v.h. vakantiedorp. Kinderannimatie eigenlijk uitsluitend Franstalig, dit geldt helaas ook voor de overige annimatie. Personeel spreekt over het algemeen alleen Frans. Verder heerlijk luxe/schoon vakantiedorp!!

2
af te raden
Door Barbara op 12-07-2008
Gereisd met partner

In januari had ik geboekt en toch bleek er mooi op tijd aangekomen een overboeking te zijn waardoor wij naar een andere residentie, een appartement werden doorverwezen. Dit wilden we niet daar dit vlak tegen een actieve bouwwerf lag en praktisch geen ramen had. Na een telefoontje met touroparator kon het wel. Direct naar de vrouw van de receptie en surprise surprise ... het laatste huisje was in die tijd net weg. Terug gebeld met touroparator en na overleg met haar baas kon het ineens wel. Het huisje zelf was ok, maar vuil ... degoutant (allerhande smerige plekken op zowat alles ...). Dan bleek er ook een groot verschil in locatie van de huisjes (slechts een deel met tuintje zoals brochure, anderen met een soort van gemeenschappelijk terras en houten schutting. Aan elk van de twee zwembaden stonden slachts 6 à 8 stoelen. Dus op de grond plaatsnemen. Maar de kroon spande toch de zeer onvriendlijke vrouw van de receptie. De halve ster extra van de touroparator is zeer onterecht.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.