Résidence Le Jardin du Golfe
Appartement info
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartement9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 651 Ga naar accommodatieRésidence P&V Les Rives de Cannes Mandelieu
Appartement3 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenLogiesp.p. vanaf€ 560
- h.oordt12-07-2013
Prima plek
Een zeer compleet,maarvrij klein huis. Het park wordt uitstekend onderhouden en de toezichthouder/ concierge is werkelijk uitstekend Op loopafstand is een uitsekende golfbaan en Nans le Pin is een typisch zuidfrans dorp. Voor grotere aankopen en eten is St. maximin uiterst geschikt
- cuberider10-07-2013
Tweede keer in dit park, opnieuw zeer goed!
Eerste keer waren we hier in 2011, toen tot volle tevredenheid. We dachten toen: "Hier komen we zeker nog terug." De veel negatieve reviews hebben ons toch een beetje onzeker gemaakt, maar we hebben onze eigen ervaring laten gelden en toch opnieuw geboekt in 2013. En opnieuw een heel leuke 10 dagen mogen meemaken. Daarom dat we toch een aantal punten van kritiek willen weerleggen: - onvriendelijk personeel: waren in 2011 inderdaad twee wat norse, nonchalante dames aan de receptie. Dit jaar een zeer vriendelijke meneer... - zwembad: elke dag neemt men stalen van het water. Het lijkt precies wat "geelachtig", was ook ons eerste gedacht, maar dat is gewoon de kleur van het beton. - appartement: idem dito, zeer proper bij aankomst, kraaknet terug achtergelaten. - naar onze mening vriendelijke vaste bewoners (privéparking is nu eenmaal privé, je moet amper 20 meter verder wandelen met je koffers vanop de gezamenlijke parking) Ik weet niet wat sommigen gewend zijn, wat ons betreft: aanrader!
- M Hessing25-06-2012
Vreselijke vakantie
We zijn zelfs 1 week eerder naar huis gegaan, appartement was redelijk, zwembad was heel erg smerig, pubers waren aan het gooien met stoelen bij het zwembad, ben naar de receptie gegaan, maar de jongens ontkenden alles, waren kinderen van vaste bewoners. Kortom we gaan hier nooit meer naar toe!!!!!!!
- B & F22-09-2011
Résidence Le Jardin du Golfe teleurstellend.
Wij hadden een ruim 7 pers. appartement (nr. 21 C) op de beganegrond met een overdekt terras gelegen naast het gebouw, eveneens in het park, waar Fransen permanent verbleven waarbij een privé parkeergelegenheid hoorde waar wij geen gebruik van mochten maken. Met je auto bij je appartement komen is dus hier niet mogelijk. Op deze parkeerplaats stonden enkele sloopauto's met lege banden en op krikken waar vermoedelijk al jaren niet meer naar omgekeken werd. Dat was o.a. het uitzicht vanuit ons appartement. Verder keken we uit op een grasveldje. Het appartement had schimmelplekken op de muren van de douche, toiletruimte en de slaapkamer. De afzuigkap miste de bedieningsknoppen en stonk verschrikkelijk. De verlichtingsarmaturen vertoonde schroeivlekken en de inventaris was verre van kompleet (2 wijnglazen verschillend van model in een appartement voor 7 pers. is toch karig te noemen). Het park was rustig en de bakker en diverse restaurants in Plan de la Tour waren op loopafstand.
- Mevr. Hengeveld06-08-2011
Nooit meer!
Net terug van twee weken Jardin du Golfe, maar ons zien ze er niet meer. Het groen op het park wordt beter onderhouden dan de huizen zelf, zo ook het zwembad. Op een dag kregen wij van de receptie een correctie dat er niet gegeten mocht worden bij het zwembad. Maar een paar dagen later zat diezelfde receptiemedewerker wel uitgebreid te roken bij het zwembad! Dagen later volgde de tweede correctie, of wij voortaan het luchtbedje van onze (kleine) kinderen wilde thuislaten. Toen hebben wij even uit de doeken gedaan dat er eind van de middag hele ligbedden het zwembad in verdwijnen en de ligbedden worden gebruikt als glijbaan. De kinderen van een aantal huiseigenaren vonden het nodig het zwembadmeubilair als speelgoed te gebruiken. Maar dat wordt niet gezien. Toen weer een paar dagen later het zwembad dusdanig was vervuild waardoor we zelfs onze voeten niet meer konden zien en ons oudste dochtertje met acute blaasonsteking kampte was voor ons de maat vol! We zijn klaar met dit park!!!
- L.K09-05-2010
Wat een rust!
Net terug van een heerlijk weekje weg. Keurige appartementen. Prachtig uitzicht. Vooral de rust was zalig. Behalve het zwembad en speeltuintje was er weinig te doen. Maar de omgeving zorgt voor genoeg entertainment dus dat heb je op je park niet nodig. Het park lag in het dorp dus verse broodjes en croissantjes op loopafstand. Wij gaan zeker nog een keer terug.
- Samantha NL17-01-2010
Een rustige omgeving
Prima appartement met aparte slaapkamer. Liging in de bergen, er is een directe weg naar Saint Maxime, maar er zijn ook bergweggetjes met haar speld bochten (deze weg zul je beklimmen als je vanuit NL komt met de auto). Er is een grote supermarkt richting Saint Maxime (5 a 10 min rijden). Plan de la Tour heeft zelf een schattig dorpachtig karakter.
- theo koeten11-09-2007
Fantastische week (sept - 2007) gehad. Ruime appartementen, wel wat gehorig met grote koelkast. Mooi zwembad met ligstoelen en parasols, ook kinderbadje aanwezig. Afgesloten terrijn, auto voor deur app. parkeren. Receptie wat nors en niet erg meegaand (geen reserve lamp voor wc en kamer, lekkende kraan niet verholpen, douche deur niet gerepareerd - kon niet dicht-). Linnegoed gratis, TV €6,- p/d (!?!), TV miste we niet, heb je niet nodig. Vlak bij Saint Maxieme met veel supermarkten en uitgaansleven. Machtige stranden op St. Tropez schiereiland, 15 min. rijden. Best wel een aanrader.
Theo koeten
- Jacqueline31-07-2007
erg mooi clean park met ruimte appartementen. Strak wit met blauwe accenten. Fraai zwembad. Waanzinnig mooi uitzicht over de bergen; ook vanuit je ligstoel aan het zwembad. Klein karakterestiek dorpje met leuke restaurantjes. Voor tieners misschien erg rustig maar voor gezinnen en oudere mensen een ideale plek! Wel een minuutje of 20 van het strand en 15 min. van St Maxime, maar dan zit je ook niet midden in het drukke toeristische gewoel; je kunt het opzoeken als je wilt. Heerlijk alsof je in de bergen bent. Grote supermarkten dicht in de buurt evenals een groot nieuw waterpretpark: op 10 min.
Appartement Résidence Le Jardin du Golfe info
- VaatwasmachineNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensLieu Dit les Hoirs, 83120