Saint Jean

Saint Jean
De camping ligt op een mooie plek vlakbij le lac st Croix. De camping is hiervoor een prima uitvalsbasis. Op de camping zelf is echter niet heel veel te beleven voor de kinderen. Er is een speeltuin met 2 pingpong tafels, maar alle toestellen zijn erg gedateerd en in mijn ogen toe aan vervanging. Je kan alleen pizza afhalen op de camping, verder niets. Ik denk een gemiste kans... Het brood wat je kan bestellen is erg lekker en de eigenaren zijn vriendelijk.
Als je van een kleinschalige camping houdt met weinig faciliteiten , is dit een fijne en mooie camping. Anders is het wellicht beter om wat verder te kijken.
Vriendelijkheid is ver te zoeken. Na twee weken groeten de beheerders niet. Vorige eigenaars waren veel vriendelijker. Ook het onderhoud (veel onkruid) is achteruit gegaan. De pizzabakker is ook geen aanwinst. Max 25 pizza's bak hij. We komen hier al jaren, maar gaan teleurgesteld naar huis.
7 jaar geleden op deze camping geweest en toen helaas door het slechte weer eerder moeten vertrekken. Dit jaar terug gekomen omdat de camping destijds zo goed beviel. Dit jaar echter aanzienlijk minder, sanitair was slecht onderhouden en vaak niet beschikbaar. Als het druk was had je regelmatig geen warm water en aan het eind van de dag was er vaak maar 1 toilet beschikbaar.
Pizzas super goed, maar werd door een extern iemand beheerd. Eigenaars wel behulpzaam als je daar om vraagt en lekker brood beschikbaar in de morgen. Plekken groot en schaduwrijk en goede uitvalsbasis voor vele bezichtigingen in de omgeving. Tip: voor boothuur of strandje, rij even iets verder om het meer heen naar bijvoorbeeld Les Salles du Verdon , geen wachtrijen en veel rustigere strandjes.
Mooie locatie vlak bij Moustiers st. Marie. Camping met veel schaduwrijke plekken. Op ca. 10 minuten lopen vanaf centrum (wel heuvel op). Camping heeft sinds kort nieuwe eigenaars. Sanitair was al 3 weken niet volledig bruikbaar. De 3 wascabines waren kapot en er is geen loodgieter langs geweest. De dames hebben hierdoor weinig privacy. Tevens was de toegangsdeur niet door de dranger open te houden en de steen die men voor de deur plaatste om hem open te houden, haalde de schoonmakers steeds weg?! 😡 Hier door was het heel lastig om met volle handen met afwas de afwas ruimtes in te lopen. Tip voor de eigenaar: loop eens wat vaker over de camping en maak eens een praatje hier en daar, je was vrij onzichtbaar en dat lijkt mij niet juist als je net een camping over hebt genomen.
Prettige camping met ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst, er wordt ook Engels gesproken. Wij stonden aan klein riviertje met uitzicht op Moustiers-Ste-Marie, "s avonds mooi verlicht. Omgeving aan te raden voor prachtige tochten b.v. Georges -du-Verdon. Bij de receptie alle info, tevens brood verkrijgbaar. camping met meerdere faciliteiten. o.a. jeu de boule baan
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |