Le Devenson
Camping info
Le Devenson
De passage (très rapide) à Mouriès, nous avons eu le plaisir de rencontrer Pascal et sa compagne. Merci de votre accueil et de votre gentillesse. Merci.
Le patron de ce camping est d'une gentillesse au plus haut niveau. Il nous a reçu avec un large sourire, nous a donné de très bon conseil pour nous rendre à Aix. En bref, le meilleur moment de notre semaine
De camping is verkocht en wordt op dit moment verbouwd. De camping is daarom gesloten tot maart 2013. Maar ik sluit mij bij de vorige beoordelaars aan. Geweldige camping voor wie rust zocht.
exceptionnel pour le repos et la méditation. Un rêve pour les musiciens classiques . Un cadre enchanteur qui vous fera oublier le stress des campings à la mode.
Wij waren hier in augustus 2009 met onze twee dochters (4 & 8). Uiterst verzorgd, ruime plaatsen, enorm vriendelijk en RUSTIG. Je gaat akkoord met het huishoudelijk reglement bij de reservatie met de bevestiging dat het stil is na 22.00 u.
Het oude loofbos zorgt voor de nodige schaduw en verfrissing, het zit vol eekhoorntjes en maakt tevens dat uw privacy gewaarborgd is.
Het zwembad is verzorgd, je mag er niet met opblaasbare spullen in wat maakt dat iedereen er op zijn gemak in kan.
Elke ochtend komt de plaatselijke bakker zijn broodjes verkopen, op tijd wakker zijn is dus de boodschap.
Het enige minpunt is dat er geen drankjes kunnen besteld worden, wat in het hete klimaat welkom zou zijn.
De omgeving is super (Les Baux, Arles, de Camargue,...).
De prijs is eveneens super !!! Een heuse aanrader !!!
wij komen hier al dertien jaar... het absolute einde...Uiterst gedisciplineerd,geen zooi, geen lawaai etc. Natuurlijke omgeving is prachtig;gedurende de zomer veel te doen voor toeristen; dichtbij cultuur in Arles, Avignon, Aix. Fietsen kan heel goed van vlak tot heuvelachtig.Twee golfbanen vlakbij... In de zomermaanden wel warm.
Adresgegevens | Route de Férigoulas, 13890 |