Tijdelijk geen boekingskosten

Mooie plaats voor caravan(7,27mtr) en prima geholpen

Strandvakantie
Door Cheryl op 30-07-2023
Onbekend reisgezelschap

Vrij rustige familiecamping, mooie huisjes, mooi aangelegd. Strand is op 100 meter lopen. In het weekend is het strand erg druk. Door de week is dit minder. Tevreden over het huisje. Schoonmaak had wat beter gekund. Maar alles bij elkaar een prima camping!

Chez Pascalounet

Heerlijke camping vlakbij zee.
Door Nel op 13-06-2023
Onbekend reisgezelschap

Een heerlijke camping vlakbij een kleine baai aan zee. Mooie wandel- en fietsroute langs de kust. Leuke plaatsen op fietsafstand.

genieten
Door Anoniem op 01-09-2022

Erg fijne camping. Wij waren er in juni/juli. We zijn rond de 60 jaar en hebben genoten van zowel de fijne camping, met goed en schoon sanitair, het wandelen langs de kust, het bezoeken van de markten en het fijne strand, compact liggend in twee baaien. Op de zondagen waren de stranden erg vol i.v.m. bezoeken lokale bevolking. Maar dat is geen probleem gezien de vriendelijkheid.

Erg teleurstellend
Door Gezin op 10-08-2022

Op de site staat dat de camping een rustige gezinscamping is. Het was alles behalve rustig. We zouden 4 nachten blijven, zijn na 2 nachten weggegaan (al 2 nachten niet geslapen en er was alweer een muziekavond aangekondigd. Het enige goede is de ligging tov de zee. Strand bomvol. Omgeving afgebrand (bosbrand vorig jaar?). Bijna alleen maar Fransen en Duitsers. Het ergste was voor ons de enorme herrie tot diep in de nacht van omliggende campings. Onveilig gevoel door drukte op de weg en het strand. Totaal sfeerloos, had wel wat weg van een attractiepark oid: snackbars en harde muziek. Viezigheid op de weg, zelfs maandverband. Op onze plek rook het continu naar frituur en ook af en toe pislucht vanuit het toiletgebouw. Wij hadden een redelijke plek met schaduw, sommige plekken vol in de zon. We hebben vaker gekampeerd aan de zuidkust , meer richting Nice. De omgeving hier is niet te vergelijken qua sfeer en publiek.

Camping-informatie
Naturistencamping