Laagste prijsgarantie

Petit Bois

9.7FenomenaalScore uit 5 reviews

Ruimte
    Natuur

Echt een plek om naar terug te keren
Door Erica Wiersma op 30-01-2023

Een zalig huis met een verbluffend uitzicht! En alles wat je wil bij de hand. Vaak zijn we in huisjes geweest met matige keukeninrichtingen, en alles afgepast maar hier was er meer dan genoeg van alles. Wij koken heel graag en konden ons helemaal uitleven. Verder was ook alles fantastisch. Goede bedden, fijne badkamer en een prachtige omgeving om te wandelen. Echt bijkomen!

Paradijs op de berg
Door Jonne Kolk op 14-09-2022

Een heel mooi huis met een super uitzicht en een zalige tuin waar je ook heel goed in kunt zitten toen het zo heet was. Ook heel fijn dat de slaapkamers op de begane grond waren waar het niet zo warm werd. De woonkamer is heel ruim en in de keuken is echt alles wat je bedenken kunt. We waren veel op de veranda maar hebben ook leuke stadjes bezocht en zijn veel bij het meertje geweest. Voor wandelen was het te warm, alleen savonds. Wel fijn dat je uit het huis zo de bergen in loopt en dat er zoveel bomen in de tuin staan. Echt een 10 en we komen graag nog een keer terug.

Een absolute aanrader!!
Door Esther van Rems-Dijkstra op 31-07-2022

Prachtig ruim huis met geheel omheinde tuin (ideaal voor honden!).
Het huis staat hoog op een berg (de Céüse) en heeft fenomenaal uitzicht, elk moment van de dag weer anders en beeldschoon!
Le petit bois heeft alles voor handen, vaatwasser, wasmachine, mooi fornuis, heerlijke zetels en banken. Internet voor de jongelui (en ouwelui). Mooie verande om te ontbijten en dineren.
Beneden de berg is een bakker en een slager, ideaal! En bovenop de berg prachtige wandelroutes!
De omgeving is fijn, mooie stadjes, veel natuurschoon, lekker eten.

Wat een prachtig huis
Door Harmina van der Veen op 12-08-2021

We hebben met onze 3 kleine kinderen een heerlijk verblijf gehad in dit prachtige huis wat werkelijk van alles is voorzien. Extra bonus was de trampoline, de schommel, de grote tuin met hek waardoor de kinderen veilig konden spelen en het buitenspeelgoed. En voor paps en mams de heerlijke bank in de woonkamer voor s'avonds met het geweldige uitzicht op de bergwereld. Bedankt dat we hier mochten zijn!

Een uniek huis met een waanzinnig mooi uitzicht
Door Fam. Staring op 12-01-2015

Nog nooit in zo'n mooi huis gezeten en dat voor die prijs. Ruim, van alle gemakken voorzien, leuk voor de kinderen, extra's zoals een kampvuur in de tuin onder de sterrenhemel... waar vind je dat? Echt een aanrader en we gaan zeker terug.