Font Neuve
RCN Domaine de la Noguière
CampingCamping Les Prairies de la Mer
CampingCamping Sunelia L'Hippocampe
CampingYelloh! Village Domaine du Colombier (Glamping)
CampingCamping Domaine de Miremer
CampingCamping Esterel Caravaning
CampingCamping Port Pothuau
CampingCamping Lei Suves
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | 660 chemin de l’Annonciade, 84570 |
Font Neuve
Heerlijke rustige camping midden in Provence op sportieve fietsafstand vd Mont Ventoux. Vriendelijk personeel, schoon sanitair met normale toiletten en wcpapier!, fijn verkoelend zwembad naast een authentiek Provençaals terrasje. Wij komen zeker nog een keer terug.
Ik ben het niet helemaal eens met onderstaande review. Het sanitair is ruim 10 jaar oud met slechts één hurktoilet. Voor de grootte van de camping verder voldoende toiletten met een bril en een deksel. En een zeepdispenser. In de periode dat wij er waren was het allemaal keurig schoongehouden. Restaurant is goed maar geen haute cuisine. Dat verwacht je ook niet van een campingrestaurant. In september waren de avonden en de nachten vrij fris. Het zwembadwater was daardoor te koud. Het water voor de afwas en de douches waren in september ook te koud. Dit is echt een punt van aandacht. Eigenaar en personeel blijven vriendelijk tot aan eind van het seizoen. Mooie omgeving. De toeristische bezienswaardigheden zijn wel op afstand. Altijd kans op de mistral.
Camping ligt centraal in de Vaucluse, dichtbij de Mont Ventoux en de mooie dorpjes. Wel jammer dat vooral het toiletgebouw heel gedateerd is, welke camping heeft nog hurktoiletten?! Het heeft zeker een opknapbeurt nodig, douches en toiletten worden niet goed schoongemaakt, geen toiletpapier, roestig. Wel jammer want op deze manier komen gasten niet terug. Zwembad met lichtbedden (gereserveerd dmv handdoeken...), lekker om in af te koelen. Voor een paar dagen prima, maar daarna zou ik snel doorreizen.
Mooi gelegen camping met zwembad en tennisbaan. Prachtig terras onder de bomen omringd door oleanders. In de zomerperiode met restaurant. Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen met Mont Ventoux vlakbij. In nabijgelegen Blauvac en Villes sur Auzon goede restaurants. Supermarktje in Mallemort du Comptat.
Fijne camping met een prima zwembad. Dat de eigenaar deze camping met hart en ziel bestiert, zie je op de camping terug.