Le Mas Provencale de Luxe
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | 48 Route des Miquelets, F-83510 |
Le Mas Provencale de Luxe
Wij hebben op de diverse sites voor deze villa met 47 recensies een 9,7.
Onderstaande recensie is geplaatst door een client die ondanks al onze inspanningen oplossingen (voorbeeld, rioollucht was binnen 40 minuten verholpen) helaas niet tevreden te stellen was.
Op de site waar deze client geboekt heeft is zijn recensie geweigerd door aantoonbare onjuistheden.
Wij gaan door met het in de watten leggen van onze cliënten, waarvan ruim 30% terugkeert in deze villa omdat het zo goed bevallen is.
Huis is niet zoals op de foto’s , oncomfortabele tuinmeubelen,volgens de gastheer waren ze nieuw maar dat bleek duidelijk niet zo te zijn. Keuken verkeerde in zeer slechte staat en slecht gepoetst, pasta saus hing nog aan de koelkast deur. Stank op de badkamer beneden was verschrikkelijk ( riool lucht ) , volgens onze gastheer moesten we maar een bakje over het afvoer putje plaatsen wat uiteraard niet hielp. Gastheer had duidelijk moeite met onze kritiek punten. Als ik € 6000,00 betaal voor 2 weken verwacht ik dat het huis tip top in orde is. Natuurlijk zijn er ook positieve punten,heerlijk zwembad, rustige ligging en comfortabele bedden.
De villa tref je niet meer aan als op de foto’s, een verouderd interieur. De sporen van jarenlange verhuur. Alles werkte naar behoren behalve het internet. Een uiterst behulpzame gastheer. Rondom het huis was een rommeltje, het zwembad mag er wezen. De terrasstoelen waren niet de fraaiste, de plancha was perfect. We hebben er een leuke tijd beleefd.
Heerlijke villa op een mooie plek en van alle gemakken voorzien. De villa was bij aankomst echt heel erg schoon. Erg fijn om tijdens de hitte in elke kamer een stille airco te hebben. Het zwembad is prachtig en de jet stream vaak gebruikt voor een massage of om lekker tegen de stroom in te zwemmen (ook erg leuk met een luchtbed). Lorgues is niet voor niets beroemd, goede boulangeries en betaalbare restaurants met sfeervolle terrassen
Een echte top vakantie samen met onze trouwe viervoeters. Mooie villa met alles erop en eraan. Super contact met Bram Bakker. Alles worst tot in de puntjes verzorgd. Flesje wijn bij aankomst. Zalige rustige omgeving. Leuke dag uitstapjes gemaakt en de andere dagen genoten van de heerlijke villa