7.1GoedScore uit 25 reviews

Les Iscles du Lac

7.1GoedScore uit 25 reviews

Weggewaaid!
Door R. op 21-08-2023

Prachtig lokaal meer, met veel daggasten. Wij stonden op een campingplaats achter aan het meer. Wisselende groottes op deze plekken. Voor grotere vouwwagens/caravans zijn deze plekken niet geschikt. Helaas is deze vakantie week door de continue heftige wind flink minder aangenaam geweest. De rukwinden tot 90 km/h die de hele week bleven hebben de luifel kapot getrokken. Spelletjes doen kon niet, salade waaide uit je bak. Achter op de camping of vooraan bij het meer was er amper sprake van overlast vd wind. Let bij deze camping dus goed op waar je staat i.v.m. enorme wind die hier gebruikelijk is.

Erg leuk
Door Kay op 28-07-2021

Het is een super leuke en relaxte camping. Leuk meer waar je lekker kunt zwemmen en kleine visjes kunt vangen. Je hebt een klein supermarktje waar je brood en drinken kan halen en je kunt kano’s etc huren. De hygiëne toen was wat minder. In ons stacaravan vonden binnen 1 minuut al 3 dode muggen helemaal plat tegen onze muren, dat was wat minder maar voor de rest is het een erg leuke camping. Alleen de WiFi op de camping is wel echt slecht.

Absoluut mijn lievelings camping!
Door Annemarie op 09-01-2020

Heerlijke camping! Ik kom hier al jaren! Relaxte sfeer met prachtig uitzicht op bergen en meer. Veel camping voor weinig geld. Sanitair is niet altijd top maar daar is de prijs ook naar. Niet voor mensen die veel luxe willen , absolute aanrader voor sportievelingen en mensen die nog echt willen kamperen. Dagelijks staat er een fijne bries die de boel aangenaam houdt. (Hoewel hij dit jaar opvallend stevig was). Brood op de camping is ok. (Supermarkt brood) bakker aan de hoofdweg naar Guilestre is zeer goed. Verder aan te raden: raften, bezoek markt, col bewandelen, ponte Tibetano, wandelen naar de waterval, marmottenparkje, gletsjer beklimmen etc.. te veel.. mijn favoriet blijft lezen in m’n luie stoel kijkend naar spelende kinderen in het meer met een fijn drankje...

Prachtige omgeving, veel camping voor weinig geld
Door Rien Ekkels op 10-08-2019

Camping prachtig gelegen in dal aan bergmeer en rivier Le Durunce. Warme bakker op loop/fietsafstand. Op sportief gebied zeer veel te doen. Sanitair is iets verouderd en niet altijd even schoon. Restaurant met goede pizza's, in hoofdseizoen 1x in de week optreden op gezellig terras. Verder geen annimatie maar wordt door de jeugd niet gemist omdat er zeer veel te doen en te zien valt op en rond de camping. Voor mensen die slecht over warmte kunnen: Door de unieke ligging waait erop 9 van de 10 dagen overdag een lekker windje wat savonds weer gaat liggen.

Hoop herrie!
Door Barry op 21-07-2019

Mooi gelegen camping, maar erg veel geluidsoverlast van de lokale pizza-bar aan het meertje. Geen aanrader.

Levendige buitensportcamping met wat aandacht
Door Peter op 18-08-2016

Camping is perfect gelegen voor buitensporten, raften, kajak, klimmen, wandelen, . Dat zie je ook terug op de camping, waarop veel nationaliteiten aanwezig zijn. Daarnaast leent de camping zich ook prima voor relaxen. Mooi maar fris meer biedt veel mogelijkheden om dagen op de camping te verblijven. Klimaat van de omgeving is ook super.

Eerste week was erg lawaaiig. In de ochtend een huilende baby naast ons (kan je weinig aan doen als camping), maar ook tot laat in de nacht soms to 4:00 uur veel jeugd met veel lawaai, afkomstig van een groot reisgezelschap. Overige twee weken waren overiges prima en normaal.

Sanitair was matig. Niet heel schoon, regelmatig geen papier en vaak koud water nog net te doen voor de kids.

Camping-informatie
Naturistencamping