Hôtel Les Cleunes Oléron
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Hôtel Les Cleunes Oléron voor je op een rij gezet:
- Waardering
Hotel info
- Airconditioning
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFenomenaal1 reviewPrachtig gelegen Ga naar accommodatieClub Med La Palmyre Atlantique
Fantastisch31 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieRestaurant & Spa Plaisir
Fenomenaal1 reviewPrachtige kamers
- didierverstraete23-08-2014
Zeer goed hotel !!!
Wij hebben 5 dagen in dit hotel gelogeerd. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Lekker ontbijt op het terras ! Zalig ! Propere kamers. Mooi zwembad en tennisterrein in een rustige omgeving. Ideaal hotel om te chillen. Enig minpuntje is dat er geen koelkast aanwezig was op de kamer. Verder alles perfect ! Voor herhaling vatbaar...
- valcke.kate16-12-2007
Mooi hotel,eten is gastronomisch wel duur, bediening correct, personeel is heel vriendelijk. Ligging dicht bij het strand. Ontbijt is niet zo copieus. Kaas en vleeswaren moet je bijvragen. Kamers zijn minder ruim maar wel gezellig. Hotel is niet echt geschikt voor met kleine kinderen. Wij gaan nu het derde jaar naar de jetski-wereldkampioenschap kijken in de maand Juni. Beide zijn een aanrader.
Hotel Hôtel Les Cleunes Oléron info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Adresgegevens25 Boulevard de la Plage , 17370