Géén boekingskosten
3,8 miljoen reviews
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Camping Le Val de Boutonne

FrankrijkPoitou CharentesSt. Jean-d Angély (Charente Maritime)
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-1
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-2

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Val de Boutonne voor je op een rij gezet:


3.9OnvoldoendeScore uit 13 reviews
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-3
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-4
+6/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-5

Beoordeling

3.9OnvoldoendeScore uit 13 reviews
  • 4.3Staat v/h sanitair
  • 7.1Ligging
  • 1.6Hygiëne
  • 3.8Zwembad
  • 4.7Kindvriendelijk
  • 3Prijs/kwaliteit
  • 1.5Eetgelegenheden
  • 3.9Waardering

Camping info

  • Draadloos internet
  • Speeltuin
  • Rolstoel toegankelijk
  • Zwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer camping info

Reviews

13 Reviews over Le Val de Boutonne

  • 3Roger Parma03-07-2022

    Never again..

    Very bad campsite... Looks promising on photo. Very unfriendly staff. Stench and very unhygienic. Our little dog could only taste it. Never again!

    • 2Staat v/h sanitair
    • 6Ligging
    • 1Hygiëne
    • 2Zwembad
    • 4Kindvriendelijk
    • 3Prijs/kwaliteit
    • 1Eetgelegenheden
  • 4Roger Wellington01-07-2022

    Never again

    Very bad campsite. Dirty maintenance. Unfriendly staff... Too bad. Looks good on photo, but nothing is less true. Our dog liked it luckily...

    • 6Staat v/h sanitair
    • 8Ligging
    • 1Hygiëne
    • 5Zwembad
    • 5Kindvriendelijk
    • 2Prijs/kwaliteit
    • 2Eetgelegenheden
  • 9Christina12-05-2018

    Uitstekend

    Prima camping. (Toen nog) oud maar schoon sanitair. Vervuilen doen de kampeerders zelf. Leuk stadje op loopafstand. Ruime plekken en aardige beheerders/eigenaren. En nu, met nieuw sanitair, zeker een aanrader.

    • 8Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 8Staat v/h sanitair
    • 9Hygiëne
  • 7Ton05-09-2017

    alemene beoordeling ;redelijk

    Sanitair wordt onvoldoende schoon h gemaakt en slecht onderhouden. Voor plaatsen voor auto en caravan is net voldoende ruimte. Omgeving is in alle opzichten erg interessant. Prijs / kwalitiet verhouding ; 7

    • 8Ligging
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 6Kindvriendelijk
    • 5Staat v/h sanitair
    • 8Zwembad
    • 6Hygiëne

    Paluzzano, propriétaire., GERANTE, 08-09-2017

    Thanks for your opinion. I'm sorry, I don't speak deutch. The sanitaries are old and renoved this winter. For cleanliness, we clean twice a day, three times in hogh season. If it is dirty, it is the fact of users who do not respect anything and even make theirs needs beside the toilets! I don't give you the details of what we can find! I'm not even sure that with new sanitary facilities, people's behavior changes. The pitches are at least 80m² to 100m². I'm surprised you do not have enough room. Thanks for your visit, and may you'll come again to see our news sanitaries!

  • 6Danielle02-08-2016

    goed als doorreiscamping

    Goede ligging ten opzichte van de snelweg.Prima doorreiscamping maar ik zou hier geen twee weken willen staan. Zeker niet gezien de relatief kleine plaatsen en het oude en vieze sanitair. Zwembad klein maar toereikend. Speeltoestellen voor de kinderen zijn aan vervanging toe. Autoritaire badmeester. Er is geen restaurant waar je kunt eten. Bij de receptie kun je ijs en koffie kopen. Op zaterdag zou er een stand met paella staan, maar die hebben wij niet gezien. In het park aan de overkant van de rivier kun je overigens wel eten.

    • 8Ligging
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 6Kindvriendelijk
    • 3Staat v/h sanitair
    • 6Zwembad

    PALUZZANO, GERANTE, 17-08-2016

    Thank you for your review. We agree with you, we bathrooms are old. This winter renovations are undertaken and this over the next two winters to receive you in better conditions. Not clean? We clean them twice a day, the rest also depends campers, not always careful. Paella is served every Saturday night, some photos on other sites may tell you. We never said we had a restaurant on our campsite. We are not cookers. THERE are 22 restaurants on the town, you have the choice to find one to your taste or enjoy the very friendly 300m from the campsite along the lake. When children spaces, we are renewing, you may have seen with the large inflatable slide. Next year, there should also be another one. We are a small company and we are improving every year our campsite. If you come next yaer, you 'll can see some transformations.

  • 5Sander26-07-2016

    Vreselijke camping

    We sluiten ons aan bij eerste review: badmeester irritant, autoritair en arrogant. Zeer kind-onvriendelijk. Sanitair is oud en vies. Véél regels en verboden. Receptioniste is aardig en voorkomend- gelukkig een positief puntje. Camping is fantasieloos ingericht.

    • 7Ligging
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 1Kindvriendelijk
    • 3Staat v/h sanitair
    • 5Zwembad

    Paluzzano, GERANTE, 17-08-2016

    "Thank you for your opinion. You speak about the arrogance of the guard of swimming pool, he asks you only to wear the good swimsuits stipulated in our internal rules and to take a shower before entering by measure of hygiene. You would not be happy if we had to close totally the swimming pool for bad sanitary analyses. Our toilets are twice cleaned a day at 6 am and at 2 pm; their cleanliness also depends on campers. They are old. Yes. Renovation work is planned from October and this over two years."

  • 7Koen07-08-2015

    Prima doorreiscamping

    Hebben op de deze camping 2 keer overnacht als doorreiscamping richting zuiden. Prima ontvangst bij receptie. Plaatsen worden toegedeeld naargelang de plaats die nodig is. Sanitair oud maar proper. Groot meer en speeltuin naast camping. Eten in bar/resto sterk af te raden. U kunt best naar het historisch centrum wandelen. Zwembad op camping stelt niet veel voor. Badmeester/receptionist irritant en onbeschoft.

    • 8Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 6Kindvriendelijk
    • 8Staat v/h sanitair
    • 6Zwembad
  • 10adrien1714-06-2015

    CAMPING SUPER

    Le Camping Val De Boutonne les gérants sont très sympa et le camping ombragé ,vastes places pour garer son camping car ou sa caravane ..... ce camping est adapté au enfants.

    • 9Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 9Staat v/h sanitair
    • 9Zwembad
  • 9Arjan29-09-2014

    Prima camping onderweg naar zuiden!

    Wij hebben hier een nacht gestaan, was een prima plek voor een nacht. Ik denk zelfs als je een camping in dit gebied zoekt je er ook prima langer kan staan. Plekken waren heel ruim en sanitair was meer dan voldoende.

    • 9Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kindvriendelijk
    • 9Staat v/h sanitair
    • 9Zwembad
  • 9DELPORTE22-08-2012

    Calme et Trés bien situé

    Camping tres bien situé, prés d'un lac avec grande aire de loisir ou l'on peut pratiquer toutes sortes d'activités sportives. Petit parc de jeux pour enfants et piscine municipale gratuite .Le centre ville est trés proche avec nombreux commerces et rues pietonnes. Ce camping est très bien entretenu par un couple de gérants très sympatiques, souriants et accueillants. Notre mobil-home était très confortable et propre.

    • 10Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 9Kindvriendelijk
    • 10Staat v/h sanitair

Camping Le Val de Boutonne info

Camping-informatie

  • NaturistencampingNiet beschikbaar
  • Schaduwplaatsen aanwezigBeschikbaar

Faciliteiten

  • CafeNiet beschikbaar
  • WinkelsBeschikbaar (1)
  • BarsNiet beschikbaar
  • RestaurantsNiet beschikbaar
  • InternetBeschikbaar
  • Wlan internetBeschikbaar
  • SpeelplaatsBeschikbaar
  • WasseretteBeschikbaar
  • ParkeerplaatsBeschikbaar
  • HuisdierenBeschikbaar
  • BBQ toegestaanNiet beschikbaar

Kamerfaciliteiten

  • Centrale verwarmingNiet beschikbaar
  • Rolstoel toegangBeschikbaar
  • KluisNiet beschikbaar
  • TVBeschikbaar
  • WasmachineBeschikbaar

Entertainment

  • SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

Hygiëne

  • Prive sanitair mogelijkBeschikbaar

Adresgegevens