Le Petit Mas d'Ile
Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | Le Petit Mas d'Ile, F-16500 |
Le Petit Mas d'Ile
Perfecte plek om er even een weekje ertussenuit te gaan. Een rustige omgeving maar n de buurt genoeg te doen en te zien. Ruim en schoon appartement. Gezellig mee gegeten met de table d'hôte, erg lekker. Absolute aanrader!
Wat een heerlijke week in 1 van de gites van Caroline en Arthur. Alles aanwezig wat je zou willen, fijne Franse sfeer en zeer schoon.
Verbaasd over alle goede reviews. Smerigste vakantiehuis waar we ooit geweest zijn. Het stonk vreselijk, schimmel op meerdere plekken, vuile grond, kasten, eetgerei, koelkast etc. Na aangeven bij eigenaresse (uiteraard op een nette manier), sloeg haar hele houding om en was er geen vriendelijkheid meer te bespeuren. Ze gaf ons overal de schuld van en zei dat we dan maar beter konden vertrekken. Dat vond ik misschien nóg wel erger dan de staat van het huis. Wij zijn na 2 nachten vertrokken. Er zijn in de omgeving zo veel fijnere parels te vinden.
Nog maar recentelijk verbleven wij voor de duur van een week in één van de gites. We hebben een uitstekende ervaring gehad, waarbij zowel ons verblijf in de compleet ingerichte gite, als elk contact met Arthur en Caroline ons tot grote tevredenheid stemde. Zeker vatbaar voor herhaling ... 👌
Terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk. De eerste week gelogeerd in het schattige appartement in de boerderij.
Hartelijk ontvangst en gezellige sfeer, lekker zwembad, 3x aangeschoven voor een heerlijke maaltijd, leuke gesprekken aan tafel. Kortom genoten! Bedankt Arthur en Caroline.