Camping Antioch
We hebben de beste aanbieders voor Camping Antioch voor je op een rij gezet:
Over Camping Antioch
Beleef een droomvakantie op Camping Antiochië! Gelegen op het prachtige eiland Ile de Ré, slechts 200 meter van het strand en met directe toegang. Deze camping is de ideale plek voor een heerlijke strand- en kampeervakantie met familie of vrienden. Met de zee en het strand zo dichtbij, klinkt het als de perfecte bestemming voor een onbezorgde vakantie vol plezier en ontspanning!
Locatie en omgeving
Camping Antiochië ligt op het adembenemende Ile de Ré, ideaal voor liefhebbers van zon, zee en strand. Slechts 200 meter van het mooie strand, waar je direct naartoe kunt lopen via de houten looppaden door de duinen. De camping is makkelijk bereikbaar en dichtbij verschillende bezienswaardigheden zoals Saint-Martin de Ré en La Rochelle. Of je nu de natuur in wilt of het leukste winkeltje in het dorp, de omgeving heeft voor ieder wat wils!
Services en faciliteiten
Camping Antiochië biedt een scala aan faciliteiten en diensten voor een zorgeloos verblijf. Geniet van lokale maaltijden in het restaurant, de bar of snackbar, of haal af voor een gezellige maaltijd op je kampeerplek. De camping beschikt ook over een wasserette en biedt gratis wifi. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden, zoals een speeltuin en een multisportveld. Zin in avontuur? Huur fietsen en verken de prachtige fietspaden van Ile de Ré. Ook zijn er opties voor het huren van linnengoed en babyspullen voor extra comfort. En vergeet de sauna met bubbelbad niet, ideaal voor een moment van rust na een actieve dag!
Bij Camping Antiochië zijn diverse betaalmethoden beschikbaar. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Voor het opladen van elektrische voertuigen zijn er laadpunten aanwezig. Bedenk wel dat bepaalde faciliteiten tegen betaling zijn en mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
- € 201
p.p. vanaf*
Camping DéfiPlanet
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Wasmachine
Adresgegevens | La Pierre Que Vire, 17580 |
Schrijf een review2091 reviews
Wij vonden de plekken te klein wat echt en min punt is als je met een caravan reist
Douche duurde heel kort, ongeveer 20 seconden.
Goed onderhoud door de mannen.
Geen Engelssprekend persoon bij restaurant.
Kindertoilet, familiedouche heel fijn.
Fantastische camping!!!
Dit is een camping die je liever niet verklapt!:0) Al vele jaren met tussen pauze's komen wij met veel plezier terug op deze camping. Ben je op zoek naar een leuke,schone, kleinschalige , relaxte camping? Dan ben je hier op het juiste adres! De slechte review over de processie rups van vorige beoordelaars, daar hebben wij in al die jaren niks van gemerkt. Een 1 geven is ook in onze opinie onterecht. Het team is erg vriendelijk en behulpzaam. Merci! Au Revoir!