6.7VoldoendeScore uit 442 reviews

6.7VoldoendeScore uit 462 reviews

Camping zonder regels
Door D.A. op 22-09-2023
Onbekend reisgezelschap

Camping zonder regels. Tot 2 uur s’nachts in de herrie gezeten door Ierse fanclub leden. Beheerder was niet aanwezig. Daarnaast te weinig sanitaire voorzieningen. Kortom wij komen hier niet meer !!

Plezierige camping dicht bij zee
Door Jos op 05-09-2023

Camping is goed. Restaurant matig van kwaliteit: te weinig Frans en teveel “camping maaltijden” Niet onze keuze.

Bijzondere camping
Door Steenbergen op 22-06-2023

Een camping met ruime plekken, goed sanitair en een mooi zwembad. Maar er is iets bijzonders met deze camping. Er is totaal geen toezicht en dat houdt in dat het een ietwat onprettig gevoel geeft. En dat hooirden we van meerdere campinggasten. In de weekend heel veel lawaai ivm disco tot diep in de nacht (4 tot 5 uur). Tevens troffen wij zeer luidruchtige en asociale Franse buren. Dronken en pissen in de heg van de buren. Wel jammer want het is best een leuke camping.

Heerlijke vakantie
Door Brenda op 13-08-2022

Het zwembad is echt super, zorg dat je als je de camping boekt een beetje achteraan staat zodat je geen last hebt van de muziek savonds. Het strand viel tegen omdat als het eb is je niet kan zwemmen en het water komt maar tot je knieën. Het dorp fouras is erg leuk om te bezoeken en natuurlijk la rochelle( is wel duur in la rochelle) ile de re is ook de moeite waard!

Wisselend
Door Edwin op 28-07-2022
Onbekend reisgezelschap

De ligging bij het strand is subliem, maar de omgeving met veel industriegebieden valt tegen. Er is veel asovolk op de camping en middenin de nacht werden bijna mijn caravanspiegels gestolen. Gelukkig ging het alarm af. De paadjes zijn krap met overhangende hagen. Helaas door inschattingsfout een kras op de caravan. Geen aanrader!

Mooie uitvalsbasis voor enkele dagtripjes.
Door Erik op 01-07-2022
Onbekend reisgezelschap

Grote plekken, schoon sanitair, vriendelijke personeel, treinstation op loopafstand. Mooie wandelingen over strand en naar La Rochelle. Grote Carrefour op loopafstand. Mooi voor een paar actieve dagen.

Camping-informatie
Naturistencamping