Les Sables

Les Sables
Camping zonder regels. Tot 2 uur s’nachts in de herrie gezeten door Ierse fanclub leden. Beheerder was niet aanwezig. Daarnaast te weinig sanitaire voorzieningen. Kortom wij komen hier niet meer !!
Camping is goed. Restaurant matig van kwaliteit: te weinig Frans en teveel “camping maaltijden” Niet onze keuze.
Een camping met ruime plekken, goed sanitair en een mooi zwembad. Maar er is iets bijzonders met deze camping. Er is totaal geen toezicht en dat houdt in dat het een ietwat onprettig gevoel geeft. En dat hooirden we van meerdere campinggasten. In de weekend heel veel lawaai ivm disco tot diep in de nacht (4 tot 5 uur). Tevens troffen wij zeer luidruchtige en asociale Franse buren. Dronken en pissen in de heg van de buren. Wel jammer want het is best een leuke camping.
Het zwembad is echt super, zorg dat je als je de camping boekt een beetje achteraan staat zodat je geen last hebt van de muziek savonds. Het strand viel tegen omdat als het eb is je niet kan zwemmen en het water komt maar tot je knieën. Het dorp fouras is erg leuk om te bezoeken en natuurlijk la rochelle( is wel duur in la rochelle) ile de re is ook de moeite waard!
De ligging bij het strand is subliem, maar de omgeving met veel industriegebieden valt tegen. Er is veel asovolk op de camping en middenin de nacht werden bijna mijn caravanspiegels gestolen. Gelukkig ging het alarm af. De paadjes zijn krap met overhangende hagen. Helaas door inschattingsfout een kras op de caravan. Geen aanrader!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |