5.3MatigScore uit 16 reviews

La Chenaie

5.3MatigScore uit 16 reviews

Onsympathiek!
Door John op 08-09-2023

Om bij deze camping online iets te kunnen reserveren, heb je een creditcard nodig; die hebben wij niet. Daarom wilden we graag per e-mail reserveren, én online het totaalbedrag vooruit betalen. Dit werd in alle toonaarden geweigerd. We konden er dus door weigerachtigheid van het personeel helemaal niet terecht.

Veel te duur
Door Monique op 19-06-2023

Na 5 jaar( toen 3 weken tevreden gestaan) waren we hier twee nachten op doorreis. Conclusie: nooit meer! 63 euro voor twee personen en 1 hond voor 2 overnachtingen.. Daarbij komt dat het sanitair niet schoon was, ook geen wc papier. Wifi kost 2 euro per uur..kortom allerminst een aanrader, prijs kwaliteit verhouding is zeer slecht!

Superrustige camping
Door Johan & Linda op 09-08-2022

Nog nooit hebben we op zo’n rustige camping als deze verbleven. We verbleven in een stacaravan trio met drie slaapkamers. De caravan was schoon en netjes. Het zwembad hadden we meestal voor onszelf, de meeste gasten waren op doorreis, wij niet. Er is een groot vismeer naast de camping. Verder is er vlakbij een groot centre commercial. Ook Laon is leuk om te bezoeken. Let wel op dat je wanneer je met meer dan 4 bent extra dekbedden meeneemt, want we kregen er maar vier. Navraag bij de receptie leverde helaas geen vijfde op, ne pas possible.

Een paar kleine minpuntjes: bij het vismeer ligt het bezaaid met ganzen en hondenstront. Verder was de receptionist niet bepaald vriendelijk en spreekt hij echt alleen frans (gelukkig konden wij daar zelf wel een beetje mee uit de voeten).

Zeker een goede plek als je rust zoekt, geen schreeuwerige animatieteams of luidruchtige gasten, heerlijk.

Groene, rustige en eenvoudige camping.
Door Moon op 21-06-2022

Ontvangst was, hoofdzakelijk, in het Frans. Eenvoudig en netjes. Geen info meegekregen. Zelf om gevraagd. Je kan de camping uit en in rijden met een code. Er wordt verzocht om zelf een plek ui te zoeken. Het is een kleine camping. Die aan het eind doodloopt. Dus verstandig is om, ongeveer vanaf het sanitair,, lopend een plekje uit te zoeken. Zonnige en schaduwrijke plekken. De standplaatsen zijn een beetje bergje opwaarts. De camping ligt midden in de stad. Makkelijk per fiets te bereiken. Sanitairblok is netjes en schoon. Geen wc-papier aanwezig. Douchen zijn klein. De rest van mjjn ervaring volgt nog.

Camping is ons prima bevallen
Door A. Kilsdonk op 30-06-2019

Ik verbaas me over de recencies hieronder, maar alles kan anders zijn in andere jaren of weken van het seizoen. Wij kwamen voor 2 dagen om Laon te bekijken, maar bleven 3 dagen extra, zo goed beviel het ons. Hele ruime plaatsen, prima onderhouden, deels bebost. Prachtige verharde paden naar alle plekken (fijn voor onze camper). Uitstekende camper verzorgingsplek (best ooit gezien). Sanitair eenvoudig van opzet, maar modern en fris ogend. En schoon. 15 minuten lopen via apart pad naar centrum middeleeuws Laon. Aanrader! Fijn, heel behulpzaam personeel. De "beruchte" schietbaan is van de politie. Enkel schietgeluid tussen 10 en 12 en 14 en 16:00 uur. Niet 's avonds of in het weekend. Heerlijk stil dan. Leuk, maar wel heel klein zwembad. Minpunt: camping sluit al om 20:30u voor auto's. Enkel apart voetgangers/fietspoortje. Dure wifi helaas. Tip: mocht je een auto willen huren, supermarktketen E. Leclerc biedt ze voor spotprijzen!

Voor kort verblijf wel te doen.
Door Familie uit Middelburg op 12-08-2018

Grote plaatsen, goed sanitair. Wel duur: vouwwagen, 2 volwassenen met 3 kinderen en stroom 41 euro per nacht. Groot nadeel is dat het naast een schietclub ligt waar veel geluidsoverlast van is. Wel een mooi nieuw zwembad